Senternovem


10-10-2008 | Bodem doet ertoe in het landelijk gebied

Op 4 november organiseert het Platform Bodembeheer de bijeenkomst "Bodem doet ertoe in het landelijk gebied" in het provinciehuis in Arnhem. De bijeenkomst gaat over de rol van bodem bij ruimtelijke ontwikkelingen en de vormgeving van de verbreding van het bodembeleid.

In het programma wordt ingegaan op de rol die bodem speelt bij alle ruimtelijke veranderingen. U krijgt inzicht in de verbreding van het bodembeleid op dit moment en de consequenties hiervan voor ruimtelijke plannen. Vervolgens zijn er parallelle sessies. Daarnaast kunnen deelnemers meedenken over de belangrijkste bodemwaarden, wat deze betekenen voor de ruimtelijke ontwikkelingen in het gebied en hoe deze kunnen worden ingebracht in het gebiedsproces.

Bent u benieuwd naar het belang van bodem in het landelijk gebied en de rol die u daarbij kunt spelen? Meld u dan aan! Dit kan door een e-mail te sturen naar platformbodembeheer@tno.nl. Wilt u informatie over andere cursussen op bodemgebied, kijk dan op www.BodemBreedacacemie.nl