US Election Nite 2008

28/10/2008 10:01

Nyenrode Business Universiteit

Een spetterende verkiezingsnacht met een Amerikaans en Nederlands tintje. Dat is 'the US Election Nite 2008'. Een evenement dat de hele nacht duurt met interessante gastsprekers, paneldiscussies en live-entertainment.

Van 4 op 5 november 2008 wordt duidelijk wie de nieuwe, machtigste persoon op aarde wordt. Om de spannende race van minuut tot minuut te volgen, interessante visies te horen over de uitslag en een ontspannende avond te beleven, is 'the U.S. Election Nite 2008' het evenement 'to be'.

De organisatie is in handen van de Amsterdam American Business club, American Chamber of Commerce, Nyenrode Business Universiteit en the Wall Street Journal. De avond begint om 21.00 uur 's avonds op 4 november en duurt tot 9 uur 's ochtends de volgende dag. Het vindt plaats in het Hilton hotel te Amsterdam.

De Consul-generaal van de Verenigde Staten in Nederland, Marjorie Ames, zal de opening van de avond verzorgen. Een ander interessant onderdeel van de avond zijn de paneldiscussies onder leiding van de Amerikaan Charles Ruffolo met gastsprekers als Ruth Oldenziel (Amerikadeskundige), Karel Samsom (professor entrepreneurship en ecological economics Nyenrode) en Henk Keilman (RIG Investments). De discussies gaan over politieke, economische en sociale vraagstukken. De satirische komediegroep 'Boom Chicago' zorgt voor de vrolijke noot in het programma. De acteurs voeren een deel van de geweldige, nieuwe show 'Bye Bye Bush' op.

Iedereen die geĂŻnteresseerd is in de Amerikaanse verkiezingen en een fantastische nacht wilt beleven, is van harte welkom op the U.S. Election Nite 2008. Kaartjes a 20 euro per stuk zijn te koop via de website van de Amsterdam American Business Club (www.aabc.nl) of op de avond zelf aan de deur. Kaartjes zijn inclusief all American snacks, buffet & breakfast. Bovendien maakt het publiek kans op gratis business-class vliegtickets voor de vlucht Amsterdam - New York om het land met de nieuwe president later met eigen ogen te bezoeken.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.aabc.nl