Gemeente Moerdijk


28-10-2008: Informatiemarkt 'Energie besparen'

Een mooie kans om geld en energie te besparen!

Programma
Op dinsdag 4 november 2008 van 18.30 tot 21.00 uur vindt de informatiemarkt Energie besparen plaats in basisschool De Regenboog in Zevenbergen. Iedereen uit de wijken Torenveld en Krooswijk is hier van harte welkom!

Opening om 18.30 uur
Wethouder W. Vissers, portefeuillehouder milieu van gemeente Moerdijk opent de informatiemarkt met een beloning voor de kinderen, die zich hebben bezig gehouden met energie besparing. Tevens reikt zij een beloning uit aan één huishouden, dat de flyer ter aankondiging van de informatiemarkt voor het raam heeft gehangen om bekendheid te geven aan de informatiemarkt binnen de wijk.

Vrije inloop
Er staan kraampjes opgesteld waar u alle mogelijke tips en informatie kunt krijgen over zuinig omgaan met energie en over energiebesparende maatregelen aan uw huis. Energiespecialisten kunnen u alles vertellen en tips geven over hoe u zuinig met energie kunt omgaan in uw woning en daarmee onnodige kosten kunt besparen.

Deelnemers energiemarkt
U vindt op de markt kraampjes van de gemeente (informatie over subsidies en gebruik van het bespaarloket), Stichting Woningbouw Zevenbergen (SWZ), AWB CV ketels, Atriensis (energielabel), BSI (verhuur van energiebesparende installaties), Bouwend Nederland (isolatiemogelijkheden) en DOEN (zonne-energie, subsidies en technieken). Op de informatiemarkt staan de werkstukken van de kinderen van de basisscholen De Arenberg, De Regenboog en De Boemerang tentoongesteld.

Gratis spaarlamp
Tijdens de informatiemarkt kunt u als huurder tegen inlevering van de tegoedbon uw spaarlamp ophalen bij het kraampje van uw woningcorporatie. De woningeigenaren kunnen dit doen bij het kraampje van gemeente Moerdijk. De tegoedbon hebt u als huurder in de wijk Torenveld / Krooswijk ontvangen via een brief van uw woningstichting. De woningeigenaren in de wijk Torenveld/ Krooswijk hebben hun tegoedbon ontvangen via een brief van gemeente Moerdijk.

Beste Energietips worden beloond
Tijdens de informatiemarkt is er gelegenheid om uw energieboodschap/energietip op te schrijven en op te hangen. De 10 beste energietips worden op de gemeentelijke website geplaatst en beloond met een spaarlamp.

Bespaarloket West Brabant|
OInformatiemarkt nder bespaarloket West Brabant kunt u tips vinden over hoe u energie kunt besparen in uw huis. U kunt zelfs een gratis advies op maat krijgen voor uw eigen woning via deze webpagina. Via deze pagina vindt u ook informatie over subsidiemogelijkheden voor energiebesparende maatregelen aan uw huis.

Energie besparen goed voor ons milieu, beter voor uw portemonnee!