Gemeente Lelystad

Geef uw mening over de nieuwe website van de gemeente

De gemeente Lelystad is bezig een nieuwe website te ontwikkelen. Daarmee wil de gemeente meer inspelen op de huidige digitale ontwikkelingen en haar digitale dienstverlening verbeteren. U kunt dinsdag 4 november uw mening geven over hoe de website er uit komt te zien.

Vormgeving

Op deze dag worden in de hal van het stadhuis, van 9.00 uur tot 17.00 uur, drie ontwerpen van de beoogde nieuwe website gepresenteerd. Bezoekers van het stadhuis kunnen hun mening geven over de vormgeving van de nieuwe website, door aan te geven welk ontwerp hen het meeste aanspreekt. Uw stem zal in de eindbeoordeling worden meegenomen.

Vragenformulier

Op de borden staan illustraties van de vormgevers. Er liggen vragenformulieren klaar waarop u kunt aangeven welk ontwerp u het beste vindt. Na het formulier volledig te hebben ingevuld kan het in de stembus worden gedeponeerd. U zal worden gevraagd om ondermeer te kijken naar originaliteit, gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijkheid en in welke mate de website past bij uw beeld van Lelystad.
---