Perfectsmile introduceert swiss smile in Nederland

04/11/2008 11:24

Perfectsmile

Tandenclinic Perfectsmile introduceert in Nederland de tandcosmetica van swiss smile. Ontwikkeld door de Zwitserse tandartszusjes Abivardi biedt swiss smile een complete lijn mondverzorgingsproducten. Niet op de gebruikelijke saaie manier, maar hip verpakt en uiterst effectief op basis van een verzorgende formule.

Whitening tandpasta die het glazuur niet aantast

De exclusieve Whitening formule van de swiss smile Whitening tandpasta maakt tanden witter zonder het gevaar het tandglazuur aan te tasten. Dit wetenschappelijk onderbouwde voordeel is gebaseerd op een combinatie van actieve ingredienten die verkleuringen laten verdwijnen en bovendien voorkomen dat nieuwe verkleuringen ontstaan. Verkleurde tanden bereiken weer hun natuurlijke witheid en frisheid. swiss smile Whitening tandpasta is geschikt voor dagelijks gebruik, omdat het geen schurende of blekende bestanddelen bevat.

Abrasieve waarde (RDA): 90 (medium), Bevat Sodium Fluoride

Kruiden die het tandvlees gezond maken

Zwitsers Edelweiss gecombineerd met Echinacea, Tea Tree olie en Chlorophyll: Deze waardevolle, hoog geconcentreerde kruidenmelange pampert het tandvlees en boost de beschermende werking van swiss smile Vitaliserende Herbal Tandpasta.

swiss smile Vitaliserende Herbal tandpasta helpt een gezond bacteriologisch mondmilieu te bereiken, waarmee ontstekingen worden voorkomen. De natuurlijke compounds en bioflavonoids van Edelweiss heeft de eigenschap om vrije radicalen te neutraliseren. Echinacea is bekend als natuurlijk antibioticum, stimuleert het immuunsysteem en daarmee de mondhygiene.

Abrasive waarde (RDA): 60 (mild), Bevat Sodium Fluoride Bevat geen Sodium Lauryl Sulphate (SLS)

Gezond tandvlees met floss die niet in je vingers snijdt

De swiss smile Waxed Dental Tape combineert het beste van floss en tape. De gewaxte Curen(R) fibres zijn makkelijk vast te houden en snijden niet in de vingers. Bovendien krijg je de floss eenvoudig tussen de tanden. Zodra de Curen(R) multi-filament floss tussen je tanden zit zal deze iets uitzetten, waardoor je heel precies kan reinigen zonder daarbij je tandvlees te beschadigen. Swiss smile Waxed Dental Tape is aan te randen voor zowel beginners als de echte flossing Professionals.

Interdentale brushes zonder nikkel

Interdentale brushes van swiss smile zijn een voorbeeld van Zwitserse precisie en ergonomie. Ze garanderen een comfortabele maar grondige reiniging van de ruimte tussen tanden. Het gepatenteerde ultra-dunne, maar zeer duurzame chirurgische Cural(R) wire bevat geen nikkel. Het gaat vijf maal langer mee en is vrijwel onbreekbaar. Een optimaal assortiment aan brush diameters zorgt ervoor dat zelfs de kleinste ruimte tussen de tanden schoon blijft.

De swiss smile Interdental Brush Set bevat ultra-dunne brushes met een diameter van 0.6mm, 0.7mm, 0.9mm en 1.1mm. Beschikbaar in een wit, transparante travel set ("St. Moritz"). Refill pakketjes zijn beschikbaar in alle diameters (4 brushes / pakket).

Over swiss smile

De swiss smile dental clinics zijn dedicated in het promoten van mooie en gezonde tanden. Uitgerust met de laatste technologie, biedt een team van hooggekwalificeerde specialisten haar patienten de beste zorg in een first-class omgeving.

De swiss smile dental clinics:

Zürich Hauptbahnhof

Zürich Bahnhofstrasse

London Brook Street

St.Moritz Hotel Kempinski

www.swisssmile.com

De producten van swiss smile zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij de clinics van Perfectsmile in Amstelveen, Den Haag & Maastricht.

OVER PERFECTSMILE

Make your smile a Perfect Smile. Bleek je tanden, plaats facings of neem een mondhygiene-behandeling. Voor dat frisse, stralende, zelfverzekerde gevoel. Vanuit laagdrempelige glimlachwinkels in Amstelveen, Breda, Den Haag & Maastricht bieden de Perfectsmile specialisten hoogwaardige behandelingen voor mooie en gezonde tanden.

www.perfectsmile.nl

www.perfectsmile.nl/swisssmile

Perfectsmile en Swiss Smile zijn gedeponeerde merken.





http://www.perfectsmile.nl/swisssmile