Gemeente Grave

Gemeentelijke projectenwinkel: open alleen op afspraak

Omdat in de gemeente Grave veel (bouw)projecten tegelijkertijd in ontwikkeling zijn, heeft het gemeentebestuur een projectenwinkel ingericht. Iedereen mag hier vrijblijvend naar binnen stappen om zich te informeren over alle plannen. Met behulp van schetsen, bouwtekeningen en artist impressions geven we u informatie over waar woningen worden gebouwd, hoe een nieuwe wijk er uit komt te zien, waar winkels komen, etc.

Diverse projecten zijn inmiddels afgerond of worden op dit moment gebouwd, bijvoorbeeld Oeverkwartier, Buitenhof, Zuidoostercomplex en Gasthuisstraat. Andere projecten zijn op dit moment nog in voorbereiding bijvoorbeeld Wisseveld, Prinsenstal, plan Van Dongen.

Iedere dinsdag en woensdag is de projectenwinkel open. Op dit moment lopen de bezoekersaantallen aan de projectenwinkel echter terug. Op korte termijn zijn geen bouwontwikkelingen te verwachten. Daarom is besloten de projectenwinkel voorlopig alleen open te stellen op basis van afspraak. De algemene openingstijden (dinsdag en woensdag) komen daarmee te vervallen.

De nieuwe openstelling (alleen op afspraak) gaat in vanaf maandag 17 november aanstaande.

Informatie Dhr H. Ruijs, voorlichter/coördinator projectenwinkel (0486) 477 214 of info@grave.nl ook voor het maken van een afspraak.