Sms'en vanaf uw eigen mobiel, gratis en op alle netwerken - dat kan met mjoy, hét startpunt voor het mobiele internet

04/11/2008 12:59

PR Newswire

KEULEN, Duitsland, November 4 /PRNewswire/ -- Het mobiele webportaal mjoy.com biedt een baanbrekende service. Vanaf nu kan namelijk iedere mobiele telefoongebruiker gratis sms-berichten versturen naar elke telefoon over de hele wereld. En dat zonder beperkingen, in elk land en absoluut gratis! Mjoy is een service voor mensen die geen handenvol geld meer willen uitgeven aan mobiel bellen en overige mobiele diensten.

Mjoy werkt op alle gangbare mobiele telefoons, en vereist geen installatie van gebruikerssoftware of technische kennis. De gebruiker gaat met de telefoon eenvoudig naar http://www.mjoy.com en kan direct aan de slag. Het versturen en ontvangen van berichten verloopt heel gemakkelijk en zonder kosten. Mjoy is een revolutionaire communicatietool en een betrouwbare gratis sms-dienst.

Maar gratis sms is pas het begin, want mjoy geeft het mobiele web een krachtige duw in de rug. Mjoy is hét startpunt voor het mobiele internet, met een dienstenpakket bestaande uit communicatie, netwerk, winkelen, applicaties, nieuws en entertainment via beeld en geluid. Het mjoy.com-portaal biedt nu al een gratis onderdeel voor mobiel entertainment.

Wie zijn telefoon bij mjoy.com registreert, kan altijd gratis sms-berichten lezen en versturen. Bij de ontvangers komen de berichten als gewone sms-berichten binnen, ook als zij zich nog niet geregistreerd hebben. Als de ontvanger al wel bij mjoy geregistreerd is, ontvangt hij het bericht met een directe link naar zijn persoonlijke mjoy-inbox. Deze postbus geeft de totale sms-communicatie overzichtelijk weer, duidelijk gesorteerd per afzonderlijke afzender.

De service is voor gebruikers gratis en wordt gefinancierd door reclamebanners op de mjoy-pagina. Die reclame mag echter niet storend zijn voor de gebruikers. Mjoy-gebruikers ontvangen gegarandeerd geen reclameboodschappen via sms. De reclame-uitingen worden alleen zijdelings in het dienstenportaal weergegeven. De privacy van gebruikers wordt beschermd door strenge databeschermingsregels.

Mjoy draait momenteel in de bètamodus. De ontwikkelaars stellen het op prijs als gebruikers het portaal en de gratis sms-dienst uitproberen en feedback geven. Want mjoy heeft zich als doel gesteld om hét mobiele webportaal te worden dat de behoeften van gebruikers het beste dient.

Mjoy staat net als zijn exploitant, Venista in Keulen, voor de ontwikkeling van nuttige, onderhoudende en veelzijdige internettoepassingen speciaal voor de vele mobiele communicatieapparaten op de markt. Het systeem is afgestemd op het gedrag van mobiele gebruikers. Hoogste doel: mjoy combineert functionaliteit en plezier van het internet op de mobiele telefoon.

Perscontact:

Oliver Wimmeroth
Directeur Marketing
Venista Holding GmbH
press@mjoy.com
+49(0)221-48-53-54-22

Perscontact: Oliver Wimmeroth, Directeur Marketing, Venista Holding GmbH, press@mjoy.com, +49(0)221-48-53-54-22






-