Gemeente Etten-Leur

Tweede burgerpeiling openbare ruimte en vrijwilligerswerk

Gemeentebestuur houdt 2^e burgerpeiling over openbare ruimte en vrijwilligerswerk

Het gemeentebestuur van Etten-Leur houdt deze maand november opnieuw een burgerpeiling over de openbare ruimte en vrijwilligerswerk. Daarmee wil het op de hoogte geraken van wat er onder de inwoners leeft en hun mening over deze onderwerpen horen.

De 2^e burgerpeiling over openbare ruimte en vrijwilligerswerk wordt in de vorm van een steekproef uitgevoerd. Hierbij worden 6600 adressen in Etten-Leur betrokken. Het gemeentebestuur stelt het op prijs als inwoners hun medewerking verlenen aan het onderzoek. Om die waardering tot uitdrukking te brengen, worden er onder de inzenders van de ingevulde vragenlijsten cadeaubonnen ter waarde van EUR 50,= per stuk verloot.

De vragenlijst wordt deze week naar de geselecteerde adressen verzonden. De ingevulde vragenlijsten kunnen tot en met 30 november worden ingezonden naar de gemeente.

De resultaten van het onderzoek worden vergeleken met de uitkomsten van de eerste meningspeiling over openbare ruimte en vrijwilligerswerk, die in 2005 is gehouden. Dat levert een goed beeld op voor verdere beleidsontwikkeling en geeft inzicht in de effecten van uitvoering van de nota "Beheren op niveau", de nota "Spelen, een hele klus" en een eerste monitoring op mantelzorg als uitvoering van het WMO-beleidsplan.

In maart 2009 worden de resultaten van de 2^e burgerpeiling bekend gemaakt.

Raadsvergadering
Schaatsen!

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl