Gemeente Heeze-Leende


Leef je uit! De Brabantse Dorpen Derby

Provincie Noord-Brabant roept bewoners op
Leef je uit! De Brabantse Dorpen Derby

Je hebt vast ideeën als het gaat om het verbeteren van je eigen leefomgeving. Misschien ben je zelfs al bezig met een goede actie of een leuk project. Goed om te horen! De Brabantse Dorpen Derby biedt je nu dé kans om jouw idee te realiseren én te delen met de wereld.

De Provincie Noord-Brabant wil namelijk samen met jou inzetten op de leefbaarheid in de Brabantse dorpen. Daarom dagen we je uit. Ga zelf actief aan de slag. Doe mee, leef je uit, niets is te gek. Meld jouw idee of project aan voor de Brabantse Dorpen Derby. Misschien wordt jouw idee dan straks wel uitgekozen en maak je kans op mooie prijzen.

Een vakkundige jury kiest uit alle inzendingen de 10 beste en meest originele initiatieven. Deze genomineerde 10 projecten winnen elk al 10.000 euro om het project (verder) uit te voeren. Daarnaast krijgen de projecten professionele begeleiding of advies en maken ze kans op een superhoofdprijs! Uiteindelijk mag één dorp zich winnaar van de Brabantse Dorpen Derby noemen. Wordt dat jouw dorp?

Stap in het strijdperk van de Brabantse Dorpen Derby en zorg ervoor dat de leefbaarheid in jouw dorp verbetert! Wie weet komt jouw dorp dan `in the picture'. Want ook Omroep Brabant besteedt aandacht aan de Brabantse Dorpen Derby. Geef je idee of project op vóór 1 januari 2009.

Leef je uit in Brabant! Ga naar www.brabant.nl/dorpenderby