Gemeente Teylingen


Zwerfafvalpakkers gezocht

04 november 2008

PERSBERICHT 31 oktober 2008 - De gemeente Teylingen wil mensen bedanken die het zwerfafval in hun woonomgeving opruimen. Kent u iemand die regelmatig de rommel in hun straat of plantsoen weghaalt? Laat het de gemeente dan weten. Op 11 december zet de gemeente uit elk dorp iemand in het zonnetje.

ZAP-ers

De mensen die een stapje extra doen om hun woonomgeving schoon te houden, waardeert de gemeente zeer. Daarom wil de gemeente deze zogenaamde ZAP-ers (Zwerfafvalpakkers) dit jaar bedanken. Op 11 december is er een feestelijke bijeenkomst waarbij wethouder Leo van der Zon uit elk dorp iemand in het zonnetje zet. Zij ontvangen naast een speciaal ZAP-speldje een leuke attentie.

Aanmelden

Wij vragen hiervoor uw medewerking. Kent u iemand in Teylingen die hiervoor in aanmerking komt? Geef diegene dan op bij mevrouw A. Pater via a.pater@teylingen.nl of via 0252 - 783 300. Dit kan tot en met 21 november. Geef de naam en het adres van die persoon door en een omschrijving waar diegene de leefomgeving schoon houdt en hoe.

Landelijke actie

De ZAP-actie is een landelijke actie in het kader van Nederland Schoon. De actie is bedoeld om mensen die zich vrijwillig inzetten voor het terugdringen van zwerfafval te bedanken voor hun goede inzet. "Schoon trekt schoon aan", zo is hierbij de redenering.

Kunstweek Warmond 2008