Nieuw vanaf 2009: de A.Vogel zorgverzekering

04/11/2008 14:01

Biohorma BV

Per 1 januari 2009 bieden A.Vogel en OHRA Zorgverzekeringen N.V. samen een nieuwe verzekering aan: de A.Vogel zorgverzekering. Dit is een collectieve OHRA zorgverzekering die iedere Nederlander die zich aansluit 6% collectiviteitkorting biedt. En dat voordeel geldt zowel voor de OHRA Zorgverzekering als al haar aanvullende zorgverzekeringen. Goed om te weten is bovendien dat iedereen geaccepteerd wordt voor de verzekeringen, ongeacht de medische achtergrond (uitgezonderd aanvullende tandartsverzekeringen).

Uitgebreide vergoeding homeopathie

Naast de directe korting van 6% biedt de A.Vogel zorgverzekering méér voordelen. De aanvullende pakketten die de verzekerde kiest, kennen namelijk een brede dekking voor alternatieve geneeswijzen. Alle op recept verkregen, geregistreerde en door een apotheek geleverde homeopathische geneesmiddelen worden vergoed. Het meest uitgebreide pakket geeft zelfs recht op 1000 euro vergoeding aan homeopathische producten (het merk van het product maakt daarbij niet uit) en behandelingen tezamen. OHRA en A.Vogel vinden dit een belangrijk voordeel om over te communiceren, aangezien 75% van de Nederlanders niet weet dat homopathische geneesmiddelen überhaupt voor vergoeding in aanmerking kunnen komen.

50 Euro tegoed voor A.Vogel gezondheidsproducten

Welk pakket de verzekerde ook samenstelt, dankzij de collectiviteit van de verzekering profiteert iedere betalende verzekerde jaarlijks bovendien van 50 euro tegoed voor A.Vogel gezondheidsproducten; te besteden in de webshop van A.Vogel. Voorbeeld: bij een gezin met drie betalende verzekerden loopt het totale tegoed op tot maar liefst 150 euro.

Gratis gezondheidsconsults

Daarnaast heeft iedere verzekerde - naast de standaard vergoeding voor natuurgeneeskunde - recht op gratis gezondheidsconsults van een A.Vogel natuurgeneeskundige. Daarvoor kan hij bellen met de A.Vogel Gezondheidslijn op 0800 - 8643546 (gratis). Dan neemt de natuurgeneeskundige uitgebreid de tijd voor hem.

Tijdig op de hoogte?

Geïnteresseerden die de voorwaarden van de A.Vogel zorgverzekering graag ontvangen zodra deze bekend zijn, kunnen zich nù alvast aanmelden op www.avogel.nl/ziektekosten. Ze krijgen dan automatisch bericht.