Nieuw kasteel geopend in Horst

04/11/2008 14:18

Hampshire Hospitality & Leisure

Met veel spektakel 'installeerde' de Commissaris van de Koningin in Limburg, de heer L. Frissen, de geest van het oude kasteel in het gloednieuwe 'Parkhotel Horst - Hampshire Classic' in het Limburgse Horst aan de Maas. Met deze openingshandeling herstelde hij de eeuwenoude traditie van gastvrijheid, die altijd zo kenmerkend is geweest voor het oude kasteel Ter Horst in de Kasteelse Bossen.

Rust opnieuw ontdekt

Het nieuwe Parkhotel Horst - Hampshire Classic zet de traditie van gastvrijheid voort met hedendaags comfort en luxe. Met zijn kasteelachtige uitstraling vormt het nieuwe hotel het middelpunt van recreatiegebied de Kasteelse Bossen, dat gelegen is in het prachtige Limburgse land tussen Peel en Maas.

De uitstraling van het hotel en de ligging aan het meer verschaffen de hotelgasten maximale rust in een mooie natuurlijke omgeving. Vrijwel alle ruimtes van het hotel kijken uit over het water: de 74 comfortabele kamers, de twee luxe suites evenals de bruidssuite, maar ook het luxueus hotelappartement, het restaurant Hof ter Binnen, het terras, lounge, lift, brasserie, grand-café, ruime vergaderruimten en de uitgebreide wellness-afdeling met comfortabel binnenzwembad, binnen- en buitensauna, Turks stoombad, solarium en een professionele beauty-afdeling: Allura Beauty & Spa by Imke.

Culinair

De keuken biedt kwaliteit voor zowel de eenvoudige lunch als het exquise diner. Het streekgerecht asperges neemt natuurlijk een bijzondere plaats in bij Parkhotel Horst - Hampshire Classic. Het hotel ligt temidden van het belangrijkste Limburgse aspergegebied en heeft uiteraard in het seizoen deze 'Koningin der groenten' op de menukaart staan.

Centraal gelegen in een prachtig landschap

Parkhotel Horst - Hampshire Classic ligt op fietsafstand van Nationaal Park De Maasduinen en Nationaal Park De Groote Peel. Pittoreske Maasdorpjes liggen op korte afstand. Een oversteek over de Maas met een kettingveer naar de Kasteeltuinen, het Thermaalbad of de Hertog Jan Brouwerij in Arcen is een ontdekking op zich. Maar ook de rozenpracht in Lottum, hét Nederlandse rozendorp bij uitstek, is zeer de moeite waard, evenals het authentieke peeldorpje Griendtsveen. Het winkelend publiek kan zijn hart ophalen in het nabij gelegen Venray of Venlo, al spant een bezoek aan winkelstad Düsseldorf met haar beroemde Köningsallee natuurlijk de kroon.

Ligging

Het Parkhotel Horst - Hampshire Classic is dagelijks geopend en bereikbaar via de A73, afslag 10, Horst-Noord. Het hotel ligt aan de afrit en beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid.





http://www.hampshire-hotels.com