Gemeente Ermelo


Kennisgeving voorbereiding en inspraak voorontwerpbestemmingsplan Recreatieterreinen

Gelet op het bepaalde in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Ermelo bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de recreatieterreinen in Ermelo.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op alle bestaande recreatieterreinen in de gemeente Ermelo. Voor de recreatieterreinen in Ermelo gelden op dit moment verschillende bestemmingsplannen, waarvan sommigen relatief oud zijn. Om een kwaliteitsverbetering in de verblijfsrecreatie mogelijk te maken is het noodzakelijk dat deze bestemmingsplannen worden aangepast.
Door het nieuwe bestemmingsplan beschikt de gemeente straks over een actueel, helder en toegankelijk bestemmingsplan dat van toepassing is op alle recreatieterreinen in Ermelo.
Het voorontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en diverse plankaarten.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 6 november 2008 tot en met 17 december 2008 ter inzage op het gemeentehuis, bij de afdeling Publiekszaken of kunt u hier downloaden.

In het kader van de inspraakronde, op basis van de "Inspraakverordening Ermelo" én op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening stellen het college van burgemeester en wethouders een ieder met ingang van 6 november 2008 gedurende zes weken in de gelegenheid om een schriftelijke of mondelinge zienswijze aan hen kenbaar te maken.
Over dit voorontwerpbestemmingsplan zal tevens vooroverleg plaatsvinden met de betrokken instanties.

Het voorontwerpbestemmingsplan kan tijdens werkdagen van 08.30 tot 12.15 uur worden ingezien in het gemeentehuis bij de afdeling Publiekszaken of kunt u hier downloaden. Voor meer informatie of het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met mevrouw A.J.vanMeerveld-Hop van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer (0341) 56 72 05 of via het e-mailadres a.vanmeerveld@ermelo.nl.