Gemeente Reimerswaal


Digitaal verslag besluitraad

Geplaatst op: 04-11-2008
door: ()

Sinds gistermiddag staat het digitale verslag van de vergadering van de besluitraad van 28 oktober 2008 op internet en het RIS. Het verslag is terug te vinden via deze link ( http://reimerswaal.notubiz.nl/ ) of :
op de internet site: in de rubrieken: bestuur, gemeenteraad, op het RIS: onder de kop "raadsagenda"

Vorige week vrijdag stond de opname al op de site, maar inmiddels is deze opname ook voorzien van sprekersinformatie en de besluitenlijst. Het is mogelijk de hele vergadering te beluisteren, per agendapunt te beluisteren of per spreker te beluisteren. Het is tevens mogelijk de besluitenlijst apart openen en printen.

De besluitenlijst bestaat uit een overzicht van de agendapunten, een link naar het betreffende raadsvoorstel en de formulering van het raadsbesluit. Tevens staat er per agendapunt een korte puntsgewijze samenvatting van de beraadslaging. Hierin is aanvullende informatie opgenomen, zoals stemverhoudingen, stemverklaringen en eventuele ingediende amendementen.

De komende maanden zal er ervaring worden opgedaan met deze vorm van digitale verslaglegging. Zo kan het nog voorkomen dat er bij het beluisteren/bekijken van een verslag ´onbekende sprekers´ vermeld staan. De worden echter zo spoedig mogelijk aangevuld.