D66

Masterclass kredietcrisis

dinsdag 4 november 2008

Is hier genoeg over gezegd? Of is hier (te) veel over ge(ver)zwegen? Samen met uw mede Masterclassleden krijgt u de mogelijkheid hierop een antwoord te vinden.

Mark Sanders, aspirant Tweede Kamerlid voor D66 en Assistent Professor Macro-economie aan de Universiteit van Utrecht en Matthijs Rotteveel, onderzoeksjournalist voor onder andere Quote zullen u meenemen naar de praktijk en de ` oververhitting van de kredietcrisis ' met u onder de loep nemen. Bovendien gaan we in op de vraag of de Nederlandse en Europese politiek enige invloed heeft op de gang van zaken. Op deze avond wordt u doormiddel van informatieoverdracht verleidt tot een levendige discussie waarbij meningvorming en/of het bijstellen ervan, de eerste basiskennis is.

Stellingen:


1 "De 44e president van Amerika heeft zichzelf al overschreeuwd, hierdoor, hij bij het bestijgen van de `kroon' zijn houdbaarheidsdatum heeft overschreden - ergo, zijn lobbykracht voor het behoud van de `American Dream' heeft hierbij ingeboet."


2 "Door de (goedbedoelde) bemoeienissen van Bos en De Zijnen is de teloorgang van onze kapitaalwaardigheid een feit - de betutteling van de Democratie is geboren"

Om mee te doen aan de gehele masterclass van 6 bijeenkomsten vragen wij een bijdrage van EUR60,-. Voor dit bedrag krijgt u interessante sprekers, veel nieuwe kennis, de gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en... een kopje koffie! De bijeenkomsten vinden plaats in de mooie congreszaal in Hoofdstuk 2, gelegen bij het Oostplein. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om 1 of enkele lezingen te volgen, In dat geval betaalt u EUR15,- per keer. Meer informatie over het gehele programma: klik hier

Inschrijven? Stuur een mail naar j.mimpen@d66.nl met je persoonlijke gegevens. Onze medewerkers nemen daarna persoonlijk contact met je op. Uw betaling ontvangen wij per ommegaande (uiterlijk 15 nov 08) op Rabobank 1297.63.012 t.n.v. D66 Rotterdam

De koffie staat voor u klaar op 4 november!

D66 Rotterdam masterclass

Tijdstip: 4 november 2008, 20:00 uur

Locatie: Rotterdam, grand café Hoofdstuk II, Oostmolenwerf 14 - 24
* Naar volgend agendaitem (Najaarscongres (c88) - 8 november 2008)