Ingezonden persbericht


ACE Europe VERSTERKT DIVISIEs voor aansprakelijkheids-, transport- en personenverzekeringen

Rotterdam, 4 november 2008 - ACE Europe heeft drie nieuwe medewerkers benoemd op strategische posities. De nieuwe Casualty Manager Benelux, Marine Underwriter voor Nederland en Marketing Manager DM spelen een belangrijke rol in het uitbouwen van ACE Europe's positie op het gebied van aansprakelijkheids-, transport- en personenverzekeringen.

Marco Derks, Casualty Manager Benelux

ACE Europe heeft Marco Derks (49) aangetrokken als Casualty Manager Benelux bij de divisie Property & Casualty. Deze divisie biedt bedrijven diverse verzekeringsoplossingen op maat, onder andere voor algemene en bestuurdersaansprakelijkheid, diefstal en fraude, brand, digitale risico's en goederentransport. Marco Derks is operationeel en vakinhoudelijk verantwoordelijk voor de algemene aansprakelijkheidsportefeuille van ACE in Nederland, België en Luxemburg.

De aanstelling van Derks speelt een belangrijke rol in het verder uitbouwen van ACE Europe's sterke positie op het gebied van (internationale) aansprakelijkheidsverzekeringen. ACE's antwoord op milieu-aansprakelijkheid, het ACE Environmental Impairment Liability product, zal daarnaast één van zijn aandachtsgebieden zijn.

Marco Derks heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in het segment aansprakelijkheidsverzekeringen. Voor zijn komst naar ACE was hij Team Manager / Specialist Underwriter AVB bij Fortis Corporate Insurance.

Paul Littooij, Senior Marine Underwriter Nederland

De Property & Casualty divisie van ACE Europe is ook versterkt met de benoeming van Paul Littooij (45) tot Senior Marine Underwriter voor Nederland. Littooij is verantwoordelijk voor het onderhoud en uitbouwen van de portefeuille Transport Goederen-verzekeringen.

Paul Littooij heeft ruime ervaring in het segment transportverzekeringen; hij heeft in zijn carrière onder andere als acceptant, schade-expert en preventieadviseur voor nationale en internationale klanten gewerkt. Voor zijn komst naar ACE was hij relatiebeheerder bij Meeús, daarvoor was hij afdelingsmanager Transport bij AIG.

Michel de Jong, Marketing Manager Benelux Direct Marketing

Michel de Jong (38) is gestart als Marketing Manager Benelux Direct Marketing bij de divisie Accident & Health. Deze divisie is gespecialiseerd in het verzekeren van personen via bedrijven, organisaties en instellingen en biedt ongevallen-, reis- en gezondheidsverzekeringen op maat.

De Jong is onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen van marketingproposities en succesvolle direct marketing-campagnes voor bestaande en nieuwe klanten. Een belangrijke doelstelling voor Michel de Jong is de introductie van online/direct to consumer dienstverlening in de Benelux. ACE heeft hier al ruime ervaring mee opgebouwd en succes behaald in andere Europese landen. Michel's ervaring met het gebruik van online en mobiele media is daarbij bijzonder waardevol.

Michel de Jong heeft de afgelopen dertien jaar in verschillende marketingfuncties bij diverse organisaties gewerkt, waaronder ING, KPN en Fortis. Hij heeft daarbij veel ervaring opgebouwd met het realiseren van geïntegreerde multi-channel campagnes en acties, waarbij klanten via traditionele media, zoals radio en TV, direct mail, telemarketing én via online en mobiele media benaderd worden.

Fotomateriaal van Marco Derks, Paul Littooij en Michel de Jong is beschikbaar op aanvraag bij ilaheij@bexcommunicatie.nl.

Over ACE European Group Limited

Wereldwijd is de ACE Group leidend op het gebied van verzekeringen en herverzekeringen. Met kantoren gevestigd in meer dan 50 landen bedient de ACE Group diverse groepen van nationale en internationale klanten in ruim 140 landen.

ACE European Group Limited, een divisie van de ACE Group of Companies, heeft kantoren in 20 Europese landen. Het bedrijf opereert in de Benelux onder de handelsnaam ACE Europe en biedt vanuit haar kantoren in Antwerpen, Brussel en Rotterdam industriële schadeverzekeringen aan via de divisie Property & Casualty, en personenverzekeringen via de divisie Accident & Health/Personal Lines.