Ingezonden persbericht


Stemmen voor de 'Top 1000 Allertijden' is begonnen

Max Westerman brengt eerste stem uit

Naarden, 4 november 2008 | Het stemmen voor 'Veronica's Top 1000 Allertijden, editie 2008' is vandaag van start gegaan. Op de dag dat de Amerikanen naar de stembus gaan om een nieuwe president te kiezen, mag ook het Nederlandse volk zijn stem uitbrengen. Tijdens de ochtendshow 'Ook Goeiemorgen' bracht Max Westerman vanmorgen als eerste zijn eerste stem uit voor de 'Top 1000 Allertijden'. De Amerika-expert koos het nummer 'As' van Stevie Wonder als favoriete plaat aller tijden. Tot en met 1 december kunnen Radio Veronica-luisteraars via radioveronica.nl stemmen voor de lijst met de 1000 beste platen ooit gemaakt.

"Het moet wel heel vreemd lopen wil Barack Omaba niet de nieuwe president van de Verenigde Staten worden" aldus Max Westerman, die er voor 99,9% vanuit gaat dat Obama de verkiezingen gaat winnen. Wie echter de nieuwe nummer één wordt in de 'lijst der lijsten' ligt nog helemaal open. Zoals ieder jaar is het aan de luisteraars van Radio Veronica om dat te bepalen. Wordt het weer 'One' van U2, of 'November Rain' van Guns N' Roses? Of wordt het dit jaar toch 'Bohemian Rhapsody' van Queen? De 'Top 1000 Allertijden' wordt uitgezonden van 14 tot met 20 december bij Radio Veronica.

Radio Veronica-community powered by Netlog
Tegelijk met de start van de 'Top 1000 Allertijden' lanceert Radio Veronica een community rondom het radiostation in partnership met het Europse Netlog. Netlog is een online platform waar iedereen zijn sociale netwerk kan onderhouden of uitbreiden. Meer dan 35 miljoen leden verspreid over 20 talen surfen regelmatig op Netlog. Binnen de Radio Veronica-community powered by Netlog kunnen luisteraars onder anderen hun eigen 'Top 10' voor de verkiezing van de 'Top 1000 Allertijden' samenstellen, hun favoriete voorkeur voor de nummer 1 hit allertijden delen met anderen, online luisteren naar Radio Veronica, foto's en video's van Radio Veronica bekijken, vriend worden van en communiceren met Radio Veronica-DJ's en eigen foto's uploaden. Via radioveronica.nl kunnen luisteraars zich voor de Radio Veronica-community aanmelden.