Persbericht

zanox verhuist naar nieuw kantoor

~ affiliate marketing netwerk groeide uit zijn jasje ~

Amsterdam, 4 november 2008 ­ zanox, toonaangevend aanbieder van performance based online marketing, is verhuisd. Het Nederlandse affiliate netwerk is sinds de opening van het Nederlandse kantoor in mei 2006 zo snel gegroeid dat het pand aan het Waterlooplein te klein werd.

Voortaan huist zanox op de 1e Weteringdwarsstraat 4 in Amsterdam. Het bedrijf is een kantoor betrokken dat de professionaliteit uitstraalt die zanox haar klanten biedt. Daarnaast zijn er de nodige groeimogelijkheden waardoor de Benelux-telg van het Duitse moederbedrijf zanox flink uit kan dijen. Niet alleen het personeelsbestand is groter, ook het aantal affiliates is explosief gestegen in de afgelopen twee jaar.

Sinds 2007 maakt zanox deel uit van de Axel Springer en PubliGroupe. Axel Springer is de grootste krantenuitgever en de op twee na grootste tijdschriftenuitgever van Duitsland. PubliGroupe is een internationaal opererende marketingspecialist en serviceprovider voor commerciële cross-media communicatie. zanox werkt momenteel samen met meer dan een miljoen publishers in ruim 190 landen over de hele wereld en biedt in meer dan 30 landen lokale ondersteuning.

"Ons nieuwe kantoor laat zien hoe snel wij groeien. Toen ik in mei 2006 de deuren openden van ons Benelux-kantoor, kon ik hier alleen maar op hopen", zegt Roger Kenbeek, Country Manager Benelux bij zanox. "Dit is goed voor onze klanten maar ook voor ons als netwerk. We voorzien nog meer groei in de komende tijd. Dit nieuwe kantoor is de ideale plek voor adverteerders en publishers om elkaar te ontmoeten."

Zanox

1e Weteringdwarsstraat 4
1017 TN Amsterdam
Tel.: 00 31 20 5558900
Fax.: 00 31 20 5558999

(271 woorden)