Bredeschool.nl

Eerste winnaar KubusQuiz neemt prijs in ontvangst

dinsdag 04 november 2008

De redactie van BredeSchool.nl reikte vanmiddag het eerste spellenpakket uit aan brede basisschool de Globetrotter in Rotterdam. Sabine Eckhardt nam de prijs namens haar collega Vincent Rietvelt in ontvangst.

Helaas kon brede schoolmedewerker Vincent Rietvelt zelf de prijs niet in ontvangst nemen. De redactie kreeg de aangenaam verraste inzender wel aan de telefoon.
Het spellenpakket van Ravensburger gaat naar de leerlingen van de school, Vincent won zelf een fraaie weekendtas en het team kon aanschuiven voor een smakelijke taart. De winnaar won de prijs niet zo maar. Vincent heeft alle meerkeuzevragen goed beantwoord en benadrukte in zijn antwoord op de open vraag Hoe en/of op welke gebieden kan naar jouw mening de samenwerking tussen school en opvang verbeterd worden? het belang van het kind: `Scholen en opvang kunnen op het gebied van communicatie onderling nog veel leren. Zo kan het gebeuren dat beide partijen los van elkaar bezig zijn een handelingsplan te maken voor de gedragsproblemen van één kind. Dit noemen ze volgens mij het wiel opnieuw uitvinden.'

BredeSchool.nl koos deze winnaar - net als de negen andere winnaars - omdat het antwoord van deze basisschool het belang van het kind voorop stelt in de samenwerking tussen school en opvang. En dat is naar het idee van BredeSchool.nl wat een brede school altijd in het vizier moet houden: het kind staat centraal.

Binnenkort krijgen de overige negen winnaars van de eerste ronde bericht over hun prijs. Ook zij ontvangen een taart en een spellenpakket van Ravensburger. De tas kunnen de winnaars afhalen in deBredeSchoolstand tijdens de NOT.

Speel ook de volgende ronde van de KubusQuiz! Vanaf vandaag spelen we deel 2 met als onderwerp techniek. Klik hier om door te gaan naar de KubusQuiz.