Politie Midden- en West Brabant

persberichten district

Breda, 04-11-2008

Bredase politie pakt overlastgevende man op

BREDA: De politie heeft maandagavond rond 21.45 uur op het
Stationsplein een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats opgepakt. Hij was onder invloed van alcohol en zwaaide met een mes in het rond. Dit kwam bedreigend op de omstanders over. De politie is gewaarschuwd en hij is meegenomen naar het bureau. De man was onder invloed van alcohol. De man krijgt een bekeuring mee voor het
verstoren van de openbare orde en openbare dronkenschap.

Fransman opgepakt met circa 80 gram softdrugs

BREDA: De politie heeft maandagmiddag rond 14.50 uur een 30-jarige Fransman opgepakt. Agenten zagen hem op de Ettensebaan rijden. De uitlaat van zijn auto trok de aandacht. Hierop kreeg hij een
stopteken. Uit onderzoek bleek dat de man circa 80 gram softdrugs bij zich had en deze wilde exporteren naar Frankrijk. De man kreeg een dagvaarding uitgereikt.

Winkeldief aangehouden

BREDA: Een 42-jarige man uit Deventer is maandagmiddag rond 14.30 uur op de Ginnekenstraat opgepakt voor winkeldiefstal. Surveillerende agenten zagen dat de man snuffelde in verschillende fietstassen en vervolgens een drogisterij inliep. Een agent is de man gevolgd en zag dat hij verschillende verzorgingsproducten in zijn jas stopte. Hij liep hiermee de zaak uit zonder deze af te rekenen. Hij is op straat aangehouden. Het bleek dat de man nog een boete open had staan.

Fietser komt in botsing met auto

BREDA: Maandagmiddag rond 15.45 uur vond op de Hamdijk een ongeval plaats tussen een fietser en een taxi. De fietser is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Een 16-jarige meisje uit Oosterhout reed met haar fiets vanuit school de weg op en zag daarbij een taxi over het hoofd. Een botsing was het gevolg. Het meisje liep hierbij een gebroken neus en een lichte hersenschudding op.

Auteur: Eefje Klijberg

Laatst gewijzigd 04-11-2008 17:04 | © Regio Midden en West Brabant |