Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard


Druilerige maar drukke promotiedag in Zoetermeer

Op zaterdag 1 november stond de verkiezingspromotietent op het Stadhuisplein in Zoetermeer. In tegenstelling tot de zaterdagen daarvoor zat het weer niet echt mee. Voor de stroomvoorziening was het dieselgedreven noodaggregaat van het hoofdkantoor meegenomen. Gelukkig bleken er toch stopcontacten op het plein aanwezig, zodat het aggregaat in de auto kon blijven. Het geluid van dit aggregaat zou immers het stadhuisplein omgevormd hebben tot een bouwplaats.

Ondanks het weer werd de tent druk bezocht. De locatie tussen de markt en het winkelcentrum Stadshart was op dat punt optimaal. Er is dan ook veel popcorn uitgedeeld. Naast de droppies water en de ballonnen deden de wegwerpponcho's het door de weersomstandigheden ook goed. Regelmatig werden de radioboodschappen van het hoogheemraadschap over het plein gezonden.

De locatie was eigenlijk gelegen in het hoogheemraadschap van Rijnland. Ook van dit waterschap sloten zich vertegenwoordigers van de geregistreerde partijen aan. Door het drukke voetgangersverkeer tussen de markt en het winkelcentrum was er voldoende aandacht voor de verkiezingen. Kortom er was voldoende interesse voor de verschillende vertegenwoordigers van de verschillende groeperingen.

Zaterdag 8 november staat de tent bij de C1000 in Zevenhuizen. We hopen ook daar voldoende belangstelling te trekken, U bent daar dan ook hartelijk welkom!

Promotieteam Waterschapsverkiezingen.

zoetermeer01_small.jpg (9 Kb) zoetermeer02_small.jpg (8 Kb)