Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 20 augustus 2008

BLUE MAN GROUP 3 DAGEN IN AMSTERDAM

Vanwege groot enthousiasme van de Nederlandse fans blijft de Blue Man Group nog een extra dag in Amsterdam. De kaartverkoop voor de extra show op donderdag 6 november start aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Eind 2006 zetten ze hun eerste schreden in Amsterdam en vanaf dit moment was er geen ontkomen meer aan: de Blue Man Group hield maandenlang het Nederlandse publiek in de ban met licht absurdistische totaaltheater. Twee jaar later is het gezelschap terug in Amsterdam met de nieuwe show Megastar World Tour: een satirische workshop over het creëren van het perfecte rockconcert loopt als een rode draad door de nieuwe voorstelling. Een multimediaal spektakel vol theater, slapstick, video en lichtshows dat alle zintuigen tart. De blauwe mannen-hype kan weer losbarsten, the Blue Man Group is back!

BLUE MAN GROUP

Megastar World Tour

Dinsdag 4 november - Aanvang: 20.00 uur

Woensdag 5 november - Aanvang: 20.00 uur

Donderdag 6 november - Aanvang: 19.00 uur! (EXTRA SHOW) Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: ¤ 59, ¤ 54, ¤ 39 (excl. servicekosten)

Informatie: www.bluemangroup.nl

Kaartverkoop voor de extra show start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via TopTicketLine: 0900-3005000 (45 ct.p.m), www.topticketline.nl en www.livenation.nl/bluemangroup.

Voor de shows op 4 en 5 november zijn exclusieve hospitality-arrangementen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.livenationexperience.nl. Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht