Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Solipsis organiseert seminar lagere TCO met EnVisn voor Cognos-gebruikers

Brakel, 14 oktober 2008 Op 4 november 2008 organiseert ICT-dienstverlener Solipsis het seminar lagere TCO met EnVisn voor Cognos-gebruikers. Op deze dag vertelt ing. Lutje Schipholt namens het AMC, een relatie van Solipsis, hoe hij in staat is met EnVisn het beheer van de Cognosomgeving met veel verborgen exploitatiekosten - te verbeteren. Met EnVisn wordt een kant en klare tool ingezet om de Cognosomgeving automatisch te documenteren en te auditen. Aan de hand van een aantal praktijkcases, door onder andere de grondlegger van EnVisn, de CEO Rick Ryan van EnVisn, wordt getoond hoe met EnVisn binnen enkele dagen de Cognosomgeving optimaal kan worden beheerd en de kosten verlaagd. Het seminar bevat ook een primeur wat de Cognos software gebruikende bezoekers zeker zal aanspreken.

Door verborgen en niet gebruikte Cognoskubussen, -rapporten en -licenties binnen organisaties, stijgen de (niet zichtbare) exploitatiekosten van de Cognosomgeving. Ook het handmatig maken van (technische) documentatie of bijvoorbeeld impactanalyses kost enorm veel tijd. EnVisn maakt het mogelijk de overtollige Cognoscontent op te sporen en geautomatiseerd impactanalyses van wijzigingen en documentatie te maken van de Cognosomgeving, met één druk op de knop.

Programma

Na de ontvangst, met lunch, zal een aantal medewerkers van Solipsis en EnVisn de mogelijkheden demonstreren van EnVisn in de Cognosomgeving. Het AMC gaat in op de ontwikkelingen die het doormaakt qua Cognosomgeving en hoe de EnVisn software daarbij wordt ingezet voor optimaal beheer. AMC beschikt over een Cognosomgeving met honderden eindgebruikers. Om deze Cognosomgeving optimaal te beheren, is zowel voor de Cognos 7- als de Cognos 8-omgeving de EnVisn suite ingezet.

Agenda-informatie

Seminar: Lagere TCO met EnVisn voor Cognosgebruikers

Datum: 4 november 2008

Locatie: Het Kurhaus te Scheveningen

Tijd: 12:00 uur tot 16:45 uur

Kosten deelname: gratis

Organisatie: Solipsis, Marktplein 2, 5306 BA in Brakel

Meer informatie over het programma of aanmelden via www.solipsis.nl:

Over Solipsis

Al sinds 1990 is Solipsis actief binnen de ICT met een uitgebreid pakket van diensten en producten. Solipsis is gespecialiseerd in het beheren van computers en netwerken, het ontwikkelen en onderhouden van software voor bedrijfs- en managementinformatiesystemen en in het ontwikkelen en onderhouden van oplossingen voor het digitaal beheren, distribueren, printen, presenteren en archiveren van documenten. De dienstverlening is ondergebracht in de vier businessunits Performance Management, Systeem en Netwerk Beheer, Systeem Ontwikkeling en Onderhoud en Enterprise Document Management.

Solipsis werkt momenteel voor ongeveer 600 (inter)nationale opdrachtgevers. De stabiele positie van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept dat de mensen bij Solipsis weten waarover zij praten en doen wat zij beloven. Wensen worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden. Solipsis is onderdeel van de Solipsis-groep, waartoe ook Holland House en IntraData behoren. Voor meer informatie: zie www.solipsis.nl, www.hollandhouse.com en www.intradata.nl.


---



Ingezonden persbericht