Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Inforum Northern 2008 in Noordwijk, Nederland: klanten worden voorbereid op de toekomst met Infor

Klanten, prospects en partners wisselen ervaringen uit en worden bijgepraat over laatste productontwikkelingen

Barneveld 17 oktober, 2008 Jim Schaper, CEO van Infor, zal tijdens Inforum 2008, de jaarlijkse klanten-, partner- en mediaconferentie voor de Benelux en Nordics landen, zijn visie geven op de toekomst van bedrijfssoftware. Op dinsdag 4 november zal de topman van Infor ingaan op de belangrijkste trends in de softwarewereld. Thema´s als globalisatie, mobiliteit, verschillende typen samenwerkingsverbanden en de wijze waarop software zich in de toekomst verder zal ontwikkelen, zullen aan bod komen. Andere sprekers zullen ingaan op de specifieke ontwikkelingsplannen van Infor. Zij zullen een tipje van de sluier oplichten over de vernieuwingen die de komende tijd bij Infor op stapel staan.

Inforum Northern 2008, dat op 4 en 5 november plaatsvindt in Hotels van Oranje in Noordwijk, vormt de grootste Noord Europese bijeenkomst voor klanten, partners en deskundigen van Infor en is daarmee de aangewezen plek om ervaringen uit te wisselen. Met de opgedane kennis kunnen klanten het rendement van de Infor-oplossingen in de toekomst verder vergroten. Tijdens Inforum brengen meer dan 100 educatieve sessies klanten via 8 Inforum connections product tracks en netwerken in contact met anderen uit vergelijkbare branches.

De eerste dag opent de Solutions Expo zijn deuren met meer dan 25 partners en live-demonstraties van Infor oplossingen. Klanten kunnen door het bijwonen van educatieve sessies over de producten die ze gebruiken, meer inzicht krijgen in hun dagelijkse bedrijfsactiviteiten , zegt Rick Parker, senior vice president marketing bij Infor. Met de connections product tracks biedt Inforum meer mogelijkheden dan ooit om te netwerken en de kennis over onze producten te vergroten. Deelnemers kunnen heel eenvoudig die sessies eruit halen die aansluiten bij hun specifieke interesses en de voor hen belangrijke productgroepen.

Inforum Northern 2008 highlights:


- Deelname aan het Inforum 2008 in Noordwijk is gratis. Registreren kan via: http://www.nl.infor.com/inforum2008/register/


- Eén-op-één-gesprekken en meetings met verantwoordelijken en deskundigen van Infor


- Avondvullend entertainment met verrassingsoptreden.

Media die het Inforum 2008 willen bijwonen, kunnen contact opnemen met Lubbers & de Jong PR via inforteam@l-dj.nl of via Silke Vogel, public relations manager van Infor via silke.vogel@infor.com. Geïnteresseerde analisten kunnen contact opnemen met Sharon Sulc, Sr. Manager, analyst relations, via sharon.sulc@infor.com .

Voor meer informatie bezoekt u www.nl.infor.com/inforum2008/

Over Infor

Infor ontwikkelt en koopt functioneel rijke software aan. Infor ondersteunt zijn software met duizenden specialisten en vakmensen en verbetert het door voortdurende innovatie, snellere implementatiemogelijkheden, wereldwijde toepassingen en flexibele aanschafmogelijkheden. In de afgelopen jaren is Infor wereldwijd gegroeid tot een van de grootse aanbieders van business software. Voor meer informatie, bezoek www.infor.com/