Gemeente Dirksland


Heeft u zich al aangemeld voor het visiedebat op 4 november 2008?

Veel mensen hebben zich al aangemeld voor het visiedebat op dinsdagavond 4 november in Verenigingsgebouw De Schakel in Dirksland. Zij laten hun stem tellen op deze belangrijke avond en reageren op een aantal concrete stellingen over de gemeente Dirksland in 2020.

We geven met elkaar vorm en inhoud aan de toekomst(visie) van de gemeente Dirksland. Bestuurders en vertegenwoordigers uit het maatschappelijk middenveld hebben hun bijdrage al geleverd. Tijdens het visiedebat kunnen alle inwoners uit de kernen Dirksland, Herkingen en Melissant en het buitengebied laten weten hoe zij de gemeente Dirksland in 2020 (willen) zien.

Op 4 november komen belangrijke themas aan de orde. Per thema kunt u zich uitspreken over een twintigtal stellingen. De stellingen hebben betrekking op themas als Zorg en Samenleving. Wordt het buitengebied in 2020 gekenmerkt door recreatie? Kunnen ouderen zelfstandig binnen de gemeente blijven wonen? Welke bedrijfsactiviteiten worden toegelaten binnen de gemeente Dirksland?

Heeft u zich nog niet aangemeld, maar wilt u wel graag meepraten over de toekomst van uw gemeente? Stuur dan alsnog de antwoordkaart terug of meldt u aan via p.stoel@dirksland.nl. Als u zich per e-mail aanmeldt, moet u aangeven met hoeveel personen u komt. Dit in verband met het beschikbaar stellen van voldoende stemkastjes.

Het visiedebat wordt georganiseerd in Verenigingsgebouw De Schakel, Beatrixlaan 31 in Dirksland. Het programma start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.