Ingezonden persbericht


Persbericht 3FM 31 oktober 2008

3FM Serious Politics presenteert: The President s Night

Op 4 november 3FM live vanuit de Melkweg in Amsterdam

3FM volgt tijdens de verkiezingsnacht het laatste nieuws uit Amerika op de voet. DJ s Michiel Veenstra (NPS) en Eric Corton (VPRO) doen tot 01.00 uur verslag van The President s Night live vanuit de Melkweg in Amsterdam. Daarna nemen collega s Sander Guis (AVRO) en Domien Verschuuren (NPS) het van hen over in de 3FM-studio. Zij praten de luisteraars tot in de vroege uurtjes bij over de laatste ontwikkelingen.

Sander Guis (AVRO) volgt vanaf 01.00 uur de exit polls op de voet en wordt op de hoogte gehouden door een correspondent ter plaatse. Ook Domien Verschuuren (NPS) legt een lijntje met de Verenigde Staten. Hij houdt de 3FM-luisteraars van 04.00 tot 06.00 uur op de hoogte van de eerste uitslagen en het laatste nieuws.

Top 5 Politieke Songs

3FM luisteraars kunnen via de 3FM website stemmen op hun favoriete politieke platen. Bezoekers van 3FM.nl kunnen uit een lijst van vijftig protest- en promotienummers een eigen top 5 samenstellen. Michiel Veenstra zendt de top 5 van de favoriete politieke songs van de 3FM luisteraar uit tijdens The President s Night.

Voor meer informatie over 3FM: www.3fm.nl