Gemeente Wijdemeren


4 & 5 nov: begrotingsbehandeling

Op dinsdag 4 en woensdag 5 november behandelt de raad de programmabegroting 2009. U bent beide dagen van harte welkom!

Tijdens deze vergadering lichten de politieke partijen hun kijk op de begroting toe en discussiëren zij over de plannen die het college hen voorstelt. Uiteindelijk stelt de gemeenteraad vast hoeveel geld het college volgend jaar mag besteden aan verschillende zaken. De algemene beschouwingen beginnen op dinsdag 4 november om 20.00 uur. De volgende dag is het tijd voor het politieke debat. Dit begint om 14.00 uur.

Begrotingskrant op 12 november
Bent u niet in de gelegenheid de begrotingsbehandeling te volgen? De uitkomsten van de begrotingsbehandeling treft u op 12 november aan in een speciale uitgave van Wijdemeren Informeren in de huis-aan-huisbladen. In Begroting 2009 in beeld kunt u lezen waarin de gemeente volgend jaar gaat investeren en wat de bezuinigingen zijn. Ook staat in een overzicht weergegeven wat een gemiddeld huishouden volgend jaar gaat betalen in vergelijking met 2008.

Programmabegroting 2009 inzien?
De concept-programmabegroting 2009 kunt u tijdens de openingstijden inzien in het gemeentehuis. U kunt hem ook via onderstaande link downloaden.

Pijltje Klik hier voor de concept-programmabegroting 2009 (3,4 mb) Zie het origineel


(03-11-2008)