Vrachtwagens kunnen ruim 8% zuiniger rijden

04/11/2008 09:00

Automotive Software Development

Automotive Software Development, toonaangevend ontwerper en installateur van motormanagement software, introduceert ECO Performance. Een veilige manier om motoren van vrachtauto's zo af te stellen dat zij ruim 8% minder brandstof verbruiken.

Brandstofbesparing voor vrachtauto's

Steven Renes van Automotive Software Development: "Brandstof is binnen de transportindustrie een van de hoogste kostenposten. Besparingen op brandstof vertalen zich dan ook direct in een hogere winstmarge. ECO Performance kan hiervoor zorgen, doordat wij het motormanagement van de vrachtauto's optimaliseren. Bij exact hetzelfde rijgedrag rijdt de vrachtauto, afhankelijk van zaken als het merk en de motoruitvoering, ruim 8% zuiniger. Om ECO Performance te installeren hoeft de vrachtauto nauwelijks uit de planning gehaald te worden. We kunnen alle werkzaamheden op locatie binnen twee uur uitvoeren. Dat kan ook in onze werkplaatsen in Utrecht, Groningen, Parijs of Evergem in België."

Uitgebreid advies en eerste installatie gratis

ECO Performance is volledig veilig, is uitgebreid getest en wordt geïnstalleerd door speciaal opgeleide vakmensen. Wagenparkbeheerders krijgen vooraf een uitgebreid advies op basis van een wagenparkanalyse. Zo weten zij vooraf welke besparingen haalbaar zijn. Ook de kosten, die vaak al in een half jaar kunnen worden terugverdiend, worden vooraf inzichtelijk gemaakt. Tot 1 december kunnen wagenparkbeheerders ECO Performance gratis laten installeren op één vrachtauto om zelf de resultaten te testen. Een afspraak hiervoor kan gemaakt worden via telefoonnummer (030) 238 75 75 of info@ecoperformance.nl. Meer informatie is te vinden op www.ecoperformance.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl






Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (