Ingezonden persbericht




PERSBERICHT Alblasserdam, 4 november 2008

Zorgpartners Midden-Holland kiest voor Mondial Movers Cliënten zorgaanbieder verhuizen voortaan met samenwerkingsverband

Zorgpartners Midden-Holland heeft een contract getekend bij Mondial Movers. De komende jaren zullen de cliënten van in Gouda gevestigde stichting verhuizen met het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven.

Na een aanbesteding onder Nederlandse verhuisbedrijven kiest Stichting Zorgpartners Midden-Holland voor Mondial Movers vanwege haar ruime ervaring met verhuizingen in de zorgsector. Mondial Movers is de enige verhuisorganisatie die een aparte Unit De Zorg heeft, waar alle kennis en kunde over verhuizingen binnen De Zorg samenkomen. Ook is er, in samenwerking met het ROC Horizon College in Alkmaar, een speciale opleiding Zorgverhuizer ontwikkeld.

Het contract is onlangs ondertekend door Tom Stuij, directeur van Mondial Movers, en Janneke Kromhout, lid van de Raad van Bestuur van Zorgpartners Midden-Holland.

Tom Stuij: "Het is prettig te zien dat onze relaties binnen De Zorg tevreden zijn met wat we ze kunnen bieden."

Stichting Zorgpartners Midden-Holland is een grote zorgaanbieder met een breed dienstenpakket in de regio Midden-Holland. Zorgpartners heeft een netwerk van 2 verpleeghuizen en 16 zorgcentra met in totaal 1.800 plaatsen. Daarnaast heeft de stichting 500 levensloopbestendige woningen in bezit en verleent aan circa 2000 cliënten diverse diensten in de thuissituatie.

Mondial Movers is een in 1990 opgericht landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven in Nederland. De 22 deelnemende verhuisbedrijven, op 36 plaatsen in het land te vinden, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop, promotie en wisselen kennis uit.

Foto: Tom Stuij, directeur van Mondial Movers, en Janneke Kromhout, lid van de Raad van Bestuur van Zorgpartners Midden-Holland, onderteken het contract. Foto: Mondial Movers.

|