Ingezonden persbericht


PNY(TM) Micro Attaché speciaal voor digitale fotolijsten

Kleine sleutel biedt ruimte voor 2000 foto's

Mérignac, Frankrijk, 4 november 2008 -- PNY(TM) breidt zijn Attaché collectie uit met de Micro Attaché USB 2.0, speciaal ontworpen voor digitale fotolijsten. Digitale lijsten zijn één van de meest populaire geschenken van het moment, vooral rond Kerst en Oud en Nieuw stijgt de verkoop van deze producten enorm. De Micro Attaché USB 2.0 is het perfecte accessoire voor huidige en toekomstige bezitters van een trendy digitaal fotoframe.

Dankzij het kleine formaat (30 x 17 x 2mm) is deze PNY Micro Attaché de ideale partner voor fotolijsten: hij biedt een enorme opslagcapaciteit (tot 2000 foto's voor de 2GB versie) maar blijft onzichtbaar wanneer hij in de lijst is geplugd.

Waarom steeds een SD kaart uit de digitale camera halen of een grote USB stick afbreuk laten doen aan het design van uw nieuwe digitale lijst? De PNY Micro Attaché stelt u nu in staat om al uw favoriete foto's over te zetten en op te slaan zonder limiet en voor een zeer aangename prijs.

Adviesverkoopprijs:

PNY Micro Attaché USB 1GB ¤ 5,99

PNY Micro Attaché USB 2GB ¤ 9,99

Beschikbaar in 1 en 2GB, biedt de PNY Micro Attaché 2 jaar garantie en wordt geleverd in een zeer klein doosje.

Bezoek PNY's website http://www.pny.eu voor meer productdetails en verkoopinformatie.

Over PNY(TM) Technologies

PNY(TM) Technologies, opgericht in 1985 in New Jersey (VS), startte haar activiteiten met de fabricatie en de verkoop van een compleet gamma aan geheugenproducten. In 1994 opende PNY een bureau in Frankrijk om haar bedrijfssucces in Europa te ondersteunen. Momenteel heeft het bedrijf verkoopkantoren in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. De verschillende partnerships die PNY heeft met OEM's (waaronder Brother, Cisco, Dell, Epson, HP, IBM, Kyocera, QMS, Sony en Toshiba), brengen constante verbeteringen in alle nieuwste technologieën en garanderen een uitstekende kwaliteit en service.

PNY onderhoudt een langdurige en solide relatie met verschillende grote namen uit de retail-distributiesector, door haar reputatie als leverancier van kwalitatieve en innovatieve oplossingen voor alles wat met de computer te maken heeft. PNY heeft het grootste marktaandeel in de retailverkoop van geheugenproducten, zowel in de VS als in Europa. In de voorbije jaren heeft PNY haar consumentengamma aanzienlijk uitgebreid met de introductie van een complete consumentenlijn aan flash-media (geheugenkaarten en digitale oplossingen). Sinds 2000 is PNY een marktleidende leverancier van grafische kaarten voor consumenten van het merk GeForce en tevens van grafische kaarten met NVIDIA Quadro(TM) door PNY voor professionele werkstations.

Bezoek voor meer informatie www.pny.eu.

Contacten

PNY Technologies

Laure Lapègue

Flash Media Category Manager

Storage media

llapegue@pny.eu

Sophie Verdier

PR Manager

sverdier@pny.eu

Open2Europe

Gerdine Lindhout

Perscontact Nederland

+33 1 55 02 27 88

g.lindhout@open2europe.com