Persbericht

GO Telecom plant eerste boom in kader van milieucampagne voor RePay International

Dordrecht, 4 november 2008 GO Telecom heeft de eerste boom geplant in het kader van de GO Green-campagne. De importeur en distributeur van voice- en videosystemen ondersteunt het Trees for Travel-programma om de milieuproblematiek onder de aandacht te brengen. Voor elk verkocht LifeSize Telepresence-systeem plant GO Telecom uit naam van de eindgebruiker een boom. De eerste boom is in Maleisië geplant voor RePay International.

GO Telecom is in juli gestart met de GO Green-campagne om potentiële eindgebruikers te wijzen op de positieve bijdrage van videoconferentie op het milieu. Het initiatief wordt mede ondersteund door fabrikant van HD-videoconferentiesystemen LifeSize en fabrikant van vergadertelefoons Konftel. RePay International, aanbieder van het duurzaam creditcardconcept ClimaCount, is de eerste eindgebruiker die tijdens de GO Green-campagne is overgegaan tot aanschaf van een LifeSize Telepresence-systeem. Voor deze organisatie wordt één boom geplant in Maleisië ten behoeve van het herstel van het tropisch regenwoud. RePay International ontvangt hiervoor een symbolisch certificaat.

We hadden ons geen betere symboliek kunnen wensen. RePay International is een organisatie die zich volledig inzet voor klimaatverbetering en -compensatie , zegt Peter Terwan, sales manager bij GO Telecom. Met het GO Green-programma vragen we aandacht voor de bijdrage die videoconferentieoplossingen leveren aan de vermindering van CO2-uitstoot. Uiteraard willen we ook onze eindgebruikers graag betrekken bij dit initiatief.

Patrick Bunnik, CEO van RePay International B.V.: RePay heeft de ambitie om het grootste milieucompensatieprogramma ter wereld te worden en wij ondersteunen andere initiatieven hierin van harte. Onze klanten zijn over de gehele wereld gevestigd. Door middel van videoconferentie houden wij het aantal vluchten binnen de perken en behouden we toch het persoonlijke contact met de klant. Minder vliegen betekent minder CO2-uitstoot en dat is een ontwikkeling die RePay alleen maar kan ondersteunen.