Ingezonden persbericht


Infor verbetert Infor ERP LN voor productiebedrijven

Nieuwe functies bieden betere zichtbaarheid van transacties binnen gehele organisatie en verbeterde samenwerking in de Supply Chain

Barneveld, 4 november 2008 Infor komt met uitbreidingen en verbeterde functionaliteit voor Infor ERP LN, een betrouwbare enterprise resource planning-oplossing (ERP) die cruciale zakelijke functies integreert in een schaalbaar, meertalig open systeemplatform voor productiebedrijven. Infor ERP LN Feature Pack 5 maakt verregaande samenwerking in de supply chain mogelijk, en een verbetering van de assemblageplanning en controle.

De nieuwste uitbreidingen in Infor ERP LN zijn het resultaat van door klanten aangedragen verbeteringen, en bieden ondersteuning bij dagelijkse bedrijfsactiviteiten als het door de verkopende partij beheer van voorraden, uitbesteding en klantbeheer. Ook assemblagecontrole, en het automatiseren van processen in de aftersales behoren tot de nieuwe functies. De nieuwe, uitgebreide versie van Infor ERP LN zorgt voor een duidelijkere zichtbaarheid van de diverse transacties binnen de organisatie, en stelt klanten in staat beslissingen te nemen op basis van actuele en eenduidige informatie, waardoor de business meer flexibel wordt.

De marktwerking versnelt de vraag naar een geavanceerd ERP-systeem dat ondernemingen helpt bij het verminderen van de kosten om de juiste marge te behouden, bij het verbeteren van de service en bij het beheersen van de risico s binnen de supply chain en de wettelijke voorschriften, zegt Russell Johns, senior director, industry & product marketing bij Infor. Elk van de nieuwe uitbreidingen is gebouwd met het oog op de toegevoegde waarde voor klanten, vereenvoudiging van de implementatie en verlaging van de operationele kosten. Doordat we nieuwe functionaliteit door middel van feature packs beschikbaar stellen, kunnen klanten sneller toegang krijgen tot de verbeteringen die ze nodig hebben, zonder dat ze de software opnieuw moeten implementeren of hun bedrijfsprocessen moeten onderbreken.

Infor ERP LN heeft Service Oriented Architecture (SOA)-functies dankzij Infor Open SOA. Dit zorgt voor de naadloze integratie van aanvullende applicaties en nieuwe technologie.

Andere uitbreidingen die specifiek zijn bestemd voor de automobiel- en de luchtvaartindustrie, richten zich op de meest efficiënte en effectieve volgorde van productiestappen en het optimaal inrichten van productielijnen, zodat levertijden verkort kunnen worden. Andere verbeteringen betreffen option based pricing, voorraadbeheer van gefabriceerde producten en verlaging van de productiekosten.

Kijk voor meer informatie over Infor ERP LN op: http://www.infor.com/product_summary/erp/ln/.

Over Infor

Infor ontwikkelt en koopt functioneel rijke software aan en ondersteunt zijn software met

duizenden specialisten en vakmensen. Infor maakt de software beter door middel van

voortdurende innovatie, snellere implementatiemogelijkheden, wereldwijde toepassingen en

flexibele aanschafmogelijkheden. In de afgelopen jaren is Infor wereldwijd gegroeid tot een van

de grootse aanbieders van business software. Voor meer informatie, bezoek

www.infor.com



Ingezonden persbericht