Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CFO TMC Group N.V. treedt af

Eindhoven, 4 november 2008 ­ TMC Group N.V. kondigt aan dat Pieter van den Tillaart aftreedt als CFO en zijn carrière elders gaat voortzetten. Tot 1 januari 2009 zal hij zijn functie als CFO blijven vervullen. In de periode daarna zal hij in samenspraak met TMC zijn bijdrage blijven leveren binnen TMC totdat er geschikte opvolging is gevonden.

Pieter van den Tillaart voegt toe: "Mijn tijd bij TMC heb ik als zeer positief en enerverend ervaren. TMC is werkelijk een ondernemende organisatie met extreem getalenteerde mensen. Met het werkondernemerschapsmodel weet het de beste mensen uit de markt te halen en te binden. Daarnaast draagt TMC bij aan de kernontwikkeling van haar klanten".

Pieter van den Tillaart startte zijn rol als CFO voor de beursgang van TMC eind 2006. In de afgelopen twee jaar heeft hij TMC substantieel zien groeien, enerzijds autonoom door de opstart van nieuwe businesscellen en anderzijds via de acquisitie van Adapté.


---

VOOR MEER INFORMATIE
Miranda van Engelen
Tel. +31 (0)40 239 22 63
www.tmc.nl

TMC GROUP
TMC Group zet als Consulting & Engineering company met een uniek businessmodel meer dan 500 (zeer) hoogopgeleide werkondernemers, specialisten en adviseurs in op projectbasis bij diverse opdrachtgevers. Klanten zijn o.a. Philips, ASML, Océ, TNO, NXP Semiconductors, Vebo, Ministerie van Defensie en Gemeente Amsterdam. De onderneming is vaak nauw betrokken bij de kernontwikkeling(en) van de klant en helpt mee klantkritische projecten tot een goed resultaat te brengen.

Naast de member company TMC Technology & ICT, profileert TMC Group zich tevens in de markt met de member company Adapté Bouwkunde & Civiele Techniek

TMC Group hanteert het werkondernemerschapsmodel dat bestaat uit de volgende vier principes:
1. Langdurige arbeidsrelatie

2. Individuele winstdeling

3. 1-op-1 carrière coaching

4. Werkzaam in een gespecialiseerde, ondernemende businesscel

Dit model, uniek door de combinatie van de vier principes, maakt van TMC Group een onmisbare schakel tussen de werkondernemer en de opdrachtgever, zeker in krappe arbeidsmarkten.


---- --