Gratis online wiki workshop voor kunstenaars, fotografen en schrijvers


Schrijf, plaats foto's of foto's van je kunstwerk, stem, reageer, zing, dicht

ONLINE, 20081104 -- Bij www.schrijven.wikidot.com/, SCHRIJVEN IN BEELD kunnen kunstenaars en schrijvers, dichters, fotografen en musisci, hun werk plaatsen en elkaars werk beoordelen. De site is nieuw www.schrijven.wikidot.com is een ontmoetingsplaats voor jonge en oude schrijvers, musici, kunstenaars en fotografen. De bedoeling? Dat mensen die met (vrijwel alle vormen van) kunst en (alle vormen van) literatur bezig zijn elkaar leren kennen en verder helpen door elkaars werd van advies te voorzien.

Voor wie is schrijven.wikidot?

Voor alle soorten schrijvers (ook genre en/of scenario), voor alle kunstenaars en fotografen, hobbyisten of professionals.

Moet je een bekende artiest zijn die al gepubliceerd of geexposeerd heeft om deel te mogen nemen aan schrijven.wikidot?

Nee, uiteraard niet. Schrijvers of kunstenaars die op dit moment (nog) geen uitgever of nog geen bekende naam hebben zijn ook schrijvers en kunstenaars. Schrijven.wikidot is voor alle kunstenaars, bekende en onbekende. Schrijvers en kunstenaars van alle teksten (en afbeeldingen bij teksten) kunnen op elkaars werk reageren door onderaan de pagina van een tekst op 'discuss' te klikken. Ook kan je gebruik maken van het forum. Het forum vind je bovenaan in de groene balk onder 'example menu' en in het menu links: discussieforum. Voorwaarde voor beeld bijdragen: er moet wel altijd ook tekst op een pagina staan, minimaal 250-300 woorden is genoeg.

Wat mag er niet geplaatst worden bij schrijven.wikidot.com?
Ach, het aloude verhaal: geen pornografische teksten of foto's, geen discriminerende rommel en geen zinloos gescheld.

Tot ziens bij www.schrijven.wikidot.com





Ingezonden persbericht