Musicalthema op producten van Bickery in kerstpakketten


HILVERSUM, 20081104 -- Bickery Food Group, leverancier van merken als Capri-Sonne, Orangina en Bonne Maman, heeft in samenwerking met Joop van den Ende Theaterproducties unieke food producten voor de kerstpakkettenmarkt ontwikkeld. Onder de naam `The Musical Series' krijgt het kerstpakket de look en feel van verschillende musical producties.

The Musical Series
De kerstperiode staat voor een gezellige familietijd en daar horen voor veel families bijzondere uitstapjes bij, zoals een bezoek aan een musical. Dit was het uitgangspunt van Bickery Food Group, toen zij Joop van den Ende Theaterproducties benaderde, om samen een food concept voor de kerstpakkettenmarkt te ontwikkelen.
Als marktleider in food voor kerstpakketten, heeft Bickery veel ervaring in deze branche. Dit heeft geresulteerd in het food concept `The Musical Series', waarin 6 verschillende musicals op 12 artikelen worden afgebeeld. Van Ciske de Rat - de Musical op een blik Chocolate Chip Cookies tot Tarzan op de Tagliatelle.

Musical Waardecheque
Als het eindejaarsgeschenk bestaat uit een `Musicalpakket' met minimaal 6 Musicalartikelen, dan ontvangen alle medewerkers een Musical Waardecheque van ¤ 25,- korting per 2 kaarten. Dit kan maximaal oplopen tot een korting van ¤ 100,- voor 8 kaarten. Rembrandt G. Bikkers van Bickery Food Group: "De extra dimensie die het theater voor velen heeft, wordt met een Musical Kerstpakket op een bijzondere manier versterkt en er kan meteen een datum geprikt worden voor een avond genieten van spectaculair theater."
De Musical Waardecheque is geldig voor een 1e of 2e rangsplek bij Dirty Dancing (Utrecht), Tarzan (Scheveningen), Sunset Boulevard (Den Haag, Heerlen of Rotterdam) of een andere musical op basis van beschikbaarheid. Reserveringen kunnen gemaakt worden t/m 15 februari 2009, maar het musicalbezoek kan het gehele jaar plaatsvinden.
Bickery levert haar food concepten aan de gerenommeerde kerstpakketleveranciers en is derhalve zelf geen leverancier van kerstpakketten.