Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 4 november

* Nieuwegein: Woningoverval

* Almere: Overval snackbar Hollywood

* Amersfoort: Beroving 38-jarige vrouw

* Nijmegen: Oplichting

* De Wijk: Gewapende bankoverval

* Rotterdam: Vermissing

* De Kempen: Verkrachtingen vrouwen

* Resultaten uitzending 28 november en eventueel opgeloste zaken

Nieuwegein: Overval woning 18-jarige jongen
In de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 september, rond 02.00 uur, wordt een 18-jarige jongen in Nieuwegein met een mes in zijn rug geprikt. Dat gebeurt wanneer hij 's nachts thuiskomt aan de Gerard Walschaphove. De 2 mannen die bij hem proberen in te breken worden gefilmd.

De Wijk: Gewapende overval Fortis bank
Woensdagochtend 8 oktober, rond 08.50 uur, wordt de Fortis bank aan de Dorpsstraat in het Drentse De Wijk overvallen door twee gewapende mannen met portofoons. Een van hen dreigt twee medewerksters met benzine te overgieten en in brand te steken als ze alarm slaan.

De Kempen: Verkrachtingen van vrouwen
Vlakbij het Brabantse Veldhoven is een 45-jarige vrouw op 30 november 2006, rond 20.30 uur, van haar fiets geduwd en met veel geweld verkracht. Aan de hand van een analyse van de werkwijze van de dader, in combinatie met het signalement en nieuw DNA-onderzoek blijkt dat de man ook verkrachtingen in 1989 en 1990 op zijn geweten heeft.

Almere: Overval
Woensdag 8 oktober, rond 21.45 uur, overvalt een gewapende man snackbar Hollywood aan de Jim Hensonstraat in de Filmwijk van Almere. Na de overval wordt in de buurt van de snackbar een opvallende blauwe rugzak achtergelaten.

Amersfoort: Beroving
In de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 mei, rond 03.15 uur is een 38-jarige vrouw op de Wiekslag in Amersfoort van haar tas beroofd. Met haar pas wordt een paar uur later in Eemnes gepind.

Nijmegen: Oplichting man
Vrijdag 2 mei spreken 2 mannen een verstandelijk gehandicapte jongen aan vanuit hun auto. Ze vragen hem of hij wil helpen en in wil stappen. Eenmaal in de auto leggen ze uit wat de bedoeling is: spullen kopen met het pasje van de jongen. Die vertrouwt de mannen op hun woord.

Rotterdam: Remco v/d Torre
Sinds woensdag 10 september wordt de 30-jarige Remco Karel van der Torre uit de Rotterdamse wijk Zevenkamp vermist. Hij wordt die dag nog gefilmd bij een tankstation in Rotterdam.