Ingezonden persbericht


Persbericht

Citizen Systems Europe benoemt de Belg Emmanuel Kongolo tot Account Manager

Met deze benoeming blijft Citizen zijn commerciële slagkracht verhogen

Londen, 4 november 2008 - Citizen Systems Europe laat weten dat Emmanuel Kongolo bij het bedrijf aan de slag gaat als Account Manager. Hij zal de ontwikkeling van de volgende markten op zich nemen: Benelux, Frankrijk, Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Emmanuel is geboren en getogen in België. Hij heeft een hogere opleiding gevolgd in internationale handel en heeft er altijd voor gekozen om in professionele multinationale omgevingen te werken. Dit is belangrijk om de verschillende markten die hem zijn toegewezen verder te ontwikkelen.

Tijdens zijn loopbaan werkte Emmanuel gedurende 5 jaar bij Scansource Europe, waar hij verschillende functies uitoefende, om uiteindelijk bij de strategische klanten te belanden. Hij begon zijn parcours vanaf de oprichting van dit bedrijf, dat snel uitgroeide tot grootste Europese groothandelaar van automatisch identificatiemateriaal en verkooppunten.

De ervaring van Emmanuel Kongolo zorgt voor een toegevoegde waarde om het Japanse merk Citizen nog beter te positioneren op deze respectieve markten.

Eén van de belangrijkste uitdagingen en objectieven is Frankrijk, een cruciale Europese markt.

----------