Persoonlijke cadeausite www.YourSurprise.nl geheel vernieuwd


Het meest verrassende, gepersonaliseerde cadeau vindt u op www.YourSurprise.nl

ZIERIKZEE, 20081104 -- YourSurpise.nl - de leukste en meest originele online cadeauwinkel - is compleet vernieuwd. Bezoekers kunnen op uiterst eenvoudige wijze een passend cadeau selecteren en personaliseren middels een unieke online fotomodule. YourSurprise.nl is dé site voor het kopen van het meest persoonlijke cadeau.

De site YourSurprise.nl is thematisch van opzet. Bezoekers kunnen kiezen uit zeven thema's, van romantisch tot bedanken, of de nieuwste cadeaus bekijken. Daarnaast valt er ook te kiezen uit rubrieken zoals muziek met naam, boek met naam, culinair met foto en tekst en diverse fotocadeaus.
Voor elk cadeau geldt dat de bezoeker er iets persoonlijks aan toe kan voegen door middel van een foto, naam of tekst.

YourSurprise.nl is drie jaar geleden begonnen met een zeer succesvol liedje waarin op aanvraag gepersonaliseerde details zoals naam, kleur haren en ogen in verwerkt konden worden. Tegenwoordig omvat de site meer dan 80 verschillende en verrassende cadeaus die aangepast kunnen worden aan de wensen van de klant.

Verder beschikt YourSurpise.nl over een uniek online fotobewerkingssysteem dat zeer gebruiksvriendelijk is. Op heel eenvoudige wijze, en met de mogelijkheid voor extra uitleg, wordt de bezoeker door het programmaatje geleid om zo een cadeau van een eigen digitale foto of tekst te voorzien. Bij elke foto of tekst kan de klant kiezen uit een aantal vooraf ontworpen kaders. Voorbeelden geven aan hoe het eindresultaat eruit gaat zien.

YourSurprise.nl heeft verrassend snelle levertijden. De meeste cadeaus worden binnen 24 uur afgeleverd in een vrolijke cadeauverpakking (aflevering in Nederland). Bestellingen boven de 30 euro worden in Nederland gratis verzonden.
De betaling gebeurt via de gebruikelijke, veilige kanalen als creditcard, Paypal, Ideal of incasso. YourSurprise.nl is met de hoogste klassering aangesloten bij Safe 2 Shop.

Kijk op www.yoursurprise.nl en oordeel zelf.