Hypotheekcentrum van Academici is Nr. 1 én Nr. 2


ROTTERDAM, 20081104 -- Het Hypotheekcentrum voor Academici is door Geldgids (september 2008) als beste getest op de Algemene Voorwaarden. In de verkiezing Beste Hypotheekadviseur van Nederland, die georganiseerd wordt door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) is Hypotheekcentrum adviseur Richard Jongerius op de 2e plaats geëindigd.

De trend in de markt, zekerheid tegen inflexibele voorwaarden
Met de huidige onzekerheid op de financiële markt, wordt er steeds vaker gekozen voor zekerheid in de vorm van een spaarhypotheek. `Banksparen' is een populaire variant hiervan, maar biedt weinig flexibiliteit. Er wordt echter snel gekozen voor het laagste tarief zonder goed naar de voorwaarden te kijken.

Als beste getest op Algemene Voorwaarden
Bij het Hypotheekcentrum voor Academici zijn we altijd op zoek naar het meest gunstige tarief. Daarnaast vinden wij het net zo belangrijk dat we dit kunnen bieden tegen gunstige, flexibele en duidelijke voorwaarden. Dat is de reden dat wij door Geldgids (September 2008) als beste zijn getest op de Algemene Voorwaarden.

Onze Hypotheekadviseur wint een prijs
In de verkiezing Beste Hypotheekadviseur van Nederland, die georganiseerd wordt door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) is onze adviseur Richard Jongerius op de 2e plaats geëindigd.

Al 35 jaar ervaring!
Het Hypotheekcentrum voor Academici heeft al meer dan 35 jaar succesvolle ervaring in het verstrekken van hypotheken op maat. Het Hypotheekcentrum voor Academici onderscheidt zich door deskundigheid, kwaliteit van dienstverlening en door zelf ontwikkelde exclusieve producten. Onze adviseurs zijn doorgewinterde specialisten met jarenlange ervaring op de hypotheekmarkt. Daarnaast beschikt ons bedrijf over diverse volmachten.

Een offerte of bankgarantie binnen 24 uur?
Wie plotseling het huis van zijn of haar dromen tegenkomt, moet soms snel handelen! In die gevallen is het Hypotheekcentrum dé ideale partner. Een offerte of bankgarantie binnen 24 uur is geen uitzondering. Maar behalve snelheid bieden wij ook een levenslange begeleiding en uitstekende nazorg. U kunt altijd een beroep blijven doen op onze expertise.