Je eigen ringtone in GTST


AMSTERDAM, 20081104 -- Nadat men een rol kon winnen in GTST en men zijn of haar eigen kat terug kon zien in de soapserie, heeft producent Endemol nu een nieuwe actie bedacht. Lezers van het digitale magazine Goede Tijden maken kans om hun zelfontworpen ringtone in GTST terug te horen. "We linken de combinatie van televisie en internet nu ook aan mobiel, en dat maakt de crossmediale cirkel van ons digitale magazine rond", zegt Wouter Rengelink, manager bij producent Endemol vandaag. Deze actie is een samenwerking tussen producent Endemol Nederland en Wuzzon, de plek waar iedereen mobiele content kan verhandelen.

In de komende edities van het digitale magazine Goede Tijden worden lezers opgeroepen een unieke ringtone te maken. Ze krijgen daarbij alle creatieve vrijheid, er kan worden gecomponeerd, gezongen, gerapt of gemixt. Deelnemers kunnen hun ringtone uploaden en alle ingezonden ringtones worden direct getoond in de GTST mobile shop. De ringtones kunnen worden besteld via een sms-bericht en uit de populairste ringtones wordt een top 10 samengesteld. Een vakjury kiest uiteindelijk de winnende ringtone en deze zal in GTST te beluisteren zijn.

"We linken de combinatie van televisie en internet nu ook aan mobiel, en dat maakt de crossmediale cirkel van ons digitale magazine rond," zegt Wouter Rengelink, Manager Crossmediale Producties bij Endemol die in twee maanden de oplage van het digitale magazine zag groeien naar maarliefst 62.500. "We bieden de gebruikers elke week weer een compleet nieuwe inhoud met steeds weer andere interactieve mogelijkheden. Dankzij de samenwerking met Wuzzon hebben we nu weer een unieke actie waarmee we de lezers op een leuke manier bij het magazine betrekken.

Louise Verschuren, mede oprichter Wuzzon: "Deze actie geeft lezers van het magazine en gebruikers van Wuzzon de kans op hun 5 minutes of fame. Wuzzon wil bewijzen dat mobiele content ook leuk kan zijn. Zonder nare abonnementen en kleine lettertjes

Deelnemers kunnen hun ringtone uploaden via gtst.nl, Wuzzon, en het digitale magazine. De winnaar wordt eind november bekend gemaakt. De ringtone zal begin volgend jaar in GTST te horen zijn.





Ingezonden persbericht