Ingezonden persbericht

Van: STICHTING SAMENWERKINGSVERBAND PJO:

Christen Democratisch Jongeren Appèl (CDJA)

DWARS Jonge Democraten (JD)

Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD)

Jonge Socialisten in de PvdA (JS)

Aan: Perscontacten

Datum: 4 september 2008

ELECTION NIGHT

Eerste activiteit van Stichting Samenwerkingsverband PJO

Afgelopen week hebben het CDJA, DWARS, de JD, de JOVD en de JS in de PvdA de Stichting Samenwerkingsverband PJO opgericht. Het eerste evenement van de Stichting zal op 4 november tijdens de Amerikaanse verkiezingen plaatsvinden.

Het doel van de Stichting is om de samenwerking tussen de politieke jongeren organisaties te bevorderen. Daarnaast wil de Stichting de participatie van jongeren en studenten in de politiek activeren. Om dit doel te bereiken staat er op dinsdag 4 november het eerste grote evenement op de agenda.

Tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen op dinsdag 4 november 2008, organiseert de Stichting Samenwerkingsverband PJO een spetterende Election Night! Wie zal het worden: John McCain of Barack Obama?

Live muziek en een DJ worden afgewisseld met intrigerende debatten met US citizens en Europarlementariërs, die het o.a. zullen hebben over de relatie tussen de Verenigde Staten en Europa. In de medialounge is er de mogelijkheid om non-stop de uitslagen en het laatste nieuws te volgen. Via live videoconference gaan we in gesprek met Amerikanen die hun eigen verkiezingen op de voet volgen. Behalve dit staan er nog diverse surprise activiteiten op het programma.

Locatie: Tivoli de Helling (Utrecht). Voorverkoop www.electionnight.nl: ¤5,-; Deur: ¤ 7,50.

Datum: 4 november. Tijd: 20:00 uur - 6:00 uur
* einde persbericht -



Ingezonden persbericht