Ingezonden persbericht


In het kader van het 125-jarig jubileum van Koninklijke Horeca Nederland gaat maandag 27 oktober de Nationale Horecaweek van start. In deze week staat dagelijks een sector van Koninklijke Horeca Nederland in de belangstelling en wordt per sector een aansprekend evenement georganiseerd.

Op dinsdag 4 november vindt de officiële jubileumviering plaats in de Nieuwe Kerk te Amsterdam in aanwezigheid van HM Koningin Beatrix en met sprekers Hans Wiegel en Stelios (Easyjet). Aansluitend is 's middags het jubileumcongres met o.a. de bekendmaking van het 'Meest markante Horecabedrijf" van de afgelopen 125 jaar. De jubileumviering wordt 's avonds 4 november spetterend afgesloten in Escape Amsterdam met "The Party of the Year".

De officiële jubileumactiviteiten van Koninklijke Horeca Nederland krijgt op 5 november een grote finale tijdens de Nationale Horeca Doedag. Op deze dag laat de Nederlandse horeca zien dat zij maatschappelijk betrokken onderneemt. Ruim 100 afdelingen van Koninklijke Horeca Nederland zetten zich actief in voor de samenleving. In het hele land gaan horecaondernemers aan de slag om o.a. ouderen, zieken en kinderen een onvergetelijke dag bezorgen.

Alle activiteiten en informatie van dit bijzondere jubileum staan vermeld op de speciale website www.125jaargastvrijheid

Joris Prinssen
Communicatieadviseur/Woordvoerder
Koninklijke Horeca Nederland, Woerden

telefoon: 0348 489438
mobiel: 06 51592094
email: j.prinssen@horeca.org