PvdA Amsterdam

Partij van de Arbeid

Obama Night


Datum: Dinsdag 4 November '08

Tijd: 22u

Locatie: No LIMIT, Geldershoofd 80, 1103 BG Amsterdam Zuidoost
Info: Nick Bolte

Obama Night

U bent, samen met alle partijgenoten in Amsterdam en in het land, uitgenodigd om een historisch moment, Barack Obama for President, mee te beleven op de plek waar dit intens gevierd zal worden: in de Amsterdamse Bijlmer.

Als leden van de PvdA afdeling Zuidoost zijn wij allemaal gastvrouw/gastheer van deze bijzondere viering. NODIG ZELF buren, vrienden, kennissen uit, die misschien toch wel lid van onze partij willen worden: zij zijn VAN HARTE WELKOM.
Het is niet zeker of het ook nog lukt een KONVO of flyer te verspreiden; daarom vragen wij u als leden met email ook partijgenoten die geen email hebben deze uitnodiging door te spelen!

Obama Night begint dinsdag 4 november vanaf 22.00 uur met inloop en voorprogramma; dan wordt het woensdag 5 en begint middernacht het hoofdprogramma met o.a. Lilianne Ploumen, onze partijvoorzitter die graag wil kennis maken met u, de leden van de afdeling Zuidoost. Het gebeurt allemaal in NoLIMIT, Geldershoofd 80, 1103 BG Amsterdam Zuidoost.

Samen volgen wij de NOS uitzending uit de V.S. op een zaalscherm. Om
01.00 komen de eerste resultaten en om 03.00 komt de voorspelling van Ohio: feest tot in de vroege uurtjes.

Presentatie Obama Night: Anousha Nzumé & Clark Accord Met:
o Lilianne Ploumen, voorzitter van de P.v.d.A.
o Elvira Sweet, voorzitter van het stadsdeel Zuidoost o een powerboost van Hannah Belliot
o Guilly Koster, programmamaker
o interview net Steffen Chocolaad
o en tussendoor tal van optredens met rap & zang.

Wij vinden het leuk als u massaal komt; voor de catering e.d. is het handig als u dat even laat weten met een kort mailtje naar boltebpm@wxs.nl Tot dan.
Nick Bolte,
Voorzitter PvdA afdeling Zuidoost

Voor als u deze mail naar anderen wilt doorsturen: Met metro 53 naar Gaasperplas, halte Ganzenhoef: u ziet NoLIMIT direct liggen, een driekantig gebouw, aan u rechterkant naast de kinderboerderij van boer Floor.
Met de auto: gratis parkeren; achter NoLimit; of op de Bijlmerdreef voor het winkelcentrum; of op het plein bij het politiebureau. OV bezoekers kunnen met de autorijders mee terug.
Info & routebeschrijving: www.nolimitzo.nl