Mojo Concerts
Blue Man Group maakt rentree in Amsterdam

Eind 2006 zetten ze hun eerste schreden in Amsterdam en vanaf dit moment was er geen ontkomen meer aan: de Blue Man Group hield maandenlang het Nederlandse publiek in de ban met licht absurdistische totaaltheater. Twee jaar later is het gezelschap terug in Amsterdam met de nieuwe show Megastar World Tour: een satirische workshop over het creëren van het perfecte rockconcert loopt als een rode draad door de nieuwe voorstelling. Een multimediaal spektakel vol theater, slapstick, video en lichtshows dat alle zintuigen tart.

De Blue Man Group is eind jaren tachtig ontstaan in New York. In 1987 begonnen Matt Goldman, Phil Stanton en Chris Wink als straatartiesten en verzorgden kleinschalige optredens in parken en clubs. Inmiddels hebben wereldwijd meer dan 16 miljoen mensen de Blue Man Group in een theater bezocht. De uitverkochte shows van de eerste tournee in Nederland ontketende twee jaar geleden voor een ware blauwe mannen-hype. Met hun rentree in Amsterdam is er opnieuw geen ontkomen aan: the Blue Man Group is back!

Dinsdag 4 november 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 59,-/¤ 54,-/¤ 39,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 19 april om 10.00 uur via TopTicketLine: 0900-300 5000 (45 ct.p.m). Of bestel online kaarten hier.

http://www.mojo.nl/disclaimer