Gemeente Hoorn


Informatiebijeenkomst Bangert en Oosterpolder over speelplekken

28 oktober 2008 - Op woensdagmiddag 5 november is van 16.00 uur tot 17.00 uur een informatiebijeenkomst in het Serviceloket Bangert en Oosterpolder. Kinderen, ouders en belangstellenden wordt opnieuw gevraagd hun mening te geven over nieuwe plannen voor speeltoestellen en speelmogelijkheden in de nieuwe woonwijk.

Ideeën In september werden jonge wijkbewoners van tot 11 jaar ook al gevraagd naar hun mening over de toenmalige plannen. Alle kinderen uit de wijk kregen de gelegenheid om de leukste speeltoestellen uit te kiezen en mee te denken over de inrichting van de speelplekken. Na deze middag in september zijn de ideeën van de kinderen verzameld en verwerkt in een nieuw ontwerp. Het resultaat is prachtig, aldus wethouder Cilia van Weel. Met hun ideeën hebben de kinderen ons echt geholpen. Het is natuurlijk geweldig om zo samen de leukste en beste speelplekken te bedenken.

Speelplan Het nieuwe speelplan wordt woensdag 5 november tussen 16.00 en 17.00 uur in het serviceloket Bangert en Oosterpolder aan Dorpsstraat 290 in Zwaag gepresenteerd. Tijdens de inloopbijeenkomst kunnen kinderen het nieuwe ontwerp bekijken en eventuele aanpassingen doorgeven. Deze worden vervolgens meegenomen in het definitieve speelplan.