Gemeente Aalten


Informatieavond over de veiligheid van de N318 in Aalten

Op woensdag 5 november 2008 organiseert de provincie Gelderland een informatieavond over de N318 in Aalten. Het betreft het wegvak vanaf Varsseveld langs Aalten tot aan Winterswijk. De avond gaat over oplossingen om de N318 veiliger te maken. U bent welkom van 19.00 tot 22.00 uur in Partycentrum t Noorden aan de Lichtenvoordsestraatweg 44 in Aalten.

De provincie Gelderland hield op 13 februari 2008 een eerste informatieavond voor bewoners en belanghebbenden over de N318. Naar aanleiding van de ongevallenanalyse en de uitkomsten van deze avond heeft de provincie verder gezocht naar oplossingen.

Programma

Het doel van de informatieavond op 5 november is tweeledig. Eerst is er een presentatie van de oplossingsrichtingen die de provincie tot nu toe heeft onderzocht. Het grootste deel van de avond is echter gereserveerd om met bewoners en belanghebbenden van gedachten te wisselen over de oplossingen, zodat alle aanwezigen duidelijk kunnen aangeven hoe zij tegen de voorstellen aankijken. Tijdens de avond zijn vertegenwoordigers van de gemeenten Oude IJsselstreek, Aalten en Winterswijk en de provincie Gelderland aanwezig om met u in gesprek te gaan.

Door het informele karakter van de avond is vooraf aanmelden niet nodig.