Vrouw uit Monnickendam wint 50.000 euro netto met kraslot

29/10/2008 09:52

De Lotto

Een vrouw uit Monnickendam kon haar ogen niet geloven toen zij haar winnende kraslot, Super Flappenkrassen, open kraste. 'Ik win regelmatig kleine prijsjes met krasloten, maar dat ik de hoofdprijs van 50.000 euro zou winnen, was een grote verrassing. Ik sprong een gat in de lucht en belde direct mijn zus.'

Het geld komt de vrouw goed van pas. Zij is mantelzorgster en neemt de dagelijkse verzorging van haar moeder voor haar rekening. Ze wil het gewonnen bedrag besteden aan een nieuwe laptop en aan het opknappen van haar huis. Ze kocht het kraslot bij de Toyshop Double M, Zuideinde 6 in Monnickendam. Om te vieren dat daar een grote prijs is gevallen deelt De Lotto, waar Krasloten een merk van is, op woensdag 5 november 2008 om 11.00 uur taart uit aan alle bezoekers van de winkel.

Vanaf volgende week is het kraslot "December Kalender" weer verkrijgbaar. Een lot heeft 31 hokjes, zoals bij een adventskalender, die allemaal open gekrast moeten worden. Dat betekent een hele maand plezier als je in december iedere dag een hokje open krast. De gemiddelde winkans is 1 op 2 en de prijzen kunnen oplopen tot EUR 100.000 netto. Dit favoriete kraslot van Nederlanders blijkt een leuk weggevertje te zijn tijdens de feestmaand.

Iedereen wint met Lotto

Niet alleen Lottospelers winnen met Lotto maar ook goede doelen winnen. De opbrengsten van Lotto komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting in 1961 is er meer dan 1,1 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Na de overheid is De Lotto al 47 jaar de grootste structurele financier van de Nederlandse sportwereld. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Nierstichting is sinds de oprichting 400 miljoen euro afgedragen.





http://www.krasloten.nl