Gemeente Enschede

Nieuwe expositie PURE in Galerie Werkplein Enschede

Schilderijen van Natasja Fühler

In Werkplein Enschede is van 5 november en met 5 december een expositie genaamd PURE van Natasja Fühler te bewonderen. PURE staat voor een Persoonlijke Uiting die je Raakt door z'n Eenvoud. Zij exposeert diverse schilderijen. Zij haalt haar inspiratie uit de natuur; bloemen, sierlijke vormen en golvende bewegingen. Kom ook een kijkje nemen!

Natasja Fühler: "Getroffen door een gebroken hart kreeg ik de inspiratie om mijn verdriet om te zetten tot emotieontladende penseelstreken. Al snel ontstond mijn eerste 3-luik, waarop nog vele andere uitspattingen van mijn creativiteit volgden.

Laat je inspireren door al wat je ziet, wat voel jij daarbij en wat doet het je. Fantaseer zelf je verhaal, wat zou de maker hebben gedacht, gevoeld, enz. Dat vind ik leuk en dat maakt mijn werk interessanter. Daar word ik weer door geïnspireerd. Op mijn hyves-site staan tevens al mijn schilderijen."

Werkplein Enschede
Werkplein Enschede is de plek waar alle diensten op het gebied van werk en inkomen bij elkaar komen. De kracht van het Werkplein is de bundeling van expertise tussen CWI, UWV, de gemeenten Enschede en Haaksbergen en andere partijen op het gebied van werk. Samen werken zij aan één gestroomlijnde dienstverlening voor zowel werkgevers als werkzoekenden.

Daarnaast is Werkplein Enschede voortdurend op zoek naar manieren om kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Zo organiseert het Werkplein verspreidt over het jaar verschillende activiteiten zoals banenmarkten en vacaturecafés. Het initiatief Galerie Werkplein is hier ook een voorbeeld van.

Geplaatst: 30 oktober 2008.

30 oktober 2008