Prijsuitreiking met Coco de Clown op Hoogh Catherijne

04/11/2008 17:08

Perfetti van Melle Benelux B.V.

Snoepen met een plus

Maar liefst 10.206 kinderen hebben meegedaan aan de prijsvraag van Mentos Kidz en Bart Smit. In deze wedstrijd werden kinderen tussen de 6 en 12 jaar gevraagd antwoord te geven op een prijsvraag. Hiermee maakten zij kans op een van de vier kinderfietsen. De gelukkige winnaars van de wedstrijd worden woensdag 5 november om 15.50 uur bij Bart Smit Hoog Catherijne in Utrecht op grappige wijze in het zonnetje gezet. Genietend van een groot spektakel met show en muziek zal door Coco de Clown de fietsen worden uitgereikt.

De Mentos Kidz actie

Via de nieuwsbrief van Bart Smit werden meer dan 200.000 kinderen op de hoogte gebracht van de prijsvraag. Door deelname maakten alle kinderen kans op een van de vier Sparta Young fietsen. Door het succes van de actie blijkt dat beweging een belangrijke drijfveer blijft voor kinderen. De uitreiking zal 5 november plaatsvinden bij het Bart Smit filiaal op Hoog Catherijne in Utrecht. De uitreiking wordt een groot feest waarbij een clown de fietsen aan de aanwezige winnaars uitreikt.

"Snoepen met een plus"

Mentos Kidz laat je op een verantwoorde manier genieten van snoep. Het product bevat 30% minder suiker, geen kunstmatige kleurstoffen en vruchtensappen. Suikers zijn vervangen door vezels.

Elk doosje bevat 10 snoepjes in de smaken aardbei, sinaasappel, citroen, appel en bosbes. Kortom ronduit "genieten en snoepen met een PLUS".





http://www.mentos.nl