Gemeente Oirschot

Milieustraat gesloten van 5 november tot en met 27 december

Van woensdag 5 november tot en met zaterdag 27 december 2008 bouwen we in de milieustraat aan de Herder Pasmandreef in Oirschot een verhoogd stortbordes. De milieustraat is in verband met het maken van de aanpassingen gesloten.

Wij sluiten de milieustraat juist in de maanden november en december, omdat de afgelopen jaren is gebleken dat de milieustraat in deze periode het minst bezocht wordt. We hopen hierdoor het ongemak zoveel mogelijk te beperken.

Waar kunt u uw afval kwijt?

In de periode dat de Oirschotse milieustraat is gesloten, kunt u uw afval storten bij de milieustraat in de gemeente Eersel. Deze heeft eenzelfde inzamelingssysteem en dezelfde beheerder als in Oirschot. Dat scheelt de gemeente extra werk en kosten. U kunt in Eersel terecht op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.00-16.00 uur. Het adres van de milieustraat in Eersel is Meerheide 1, op bedrijventerrein Meerheide. Vergeet niet uw milieupas mee te nemen! De tarieven blijven hetzelfde.

Tips voor het aanbieden van afval

Om de drukte bij de milieustraat in Eersel en de kosten voor de gemeente zoveel mogelijk te beperken, vragen we uw medewerking.


· Breng uw afval zoveel mogelijk vóór 5 november naar de milieustraat. Dat scheelt u een rit naar Eersel. En ons extra verwerkingskosten.


· Spaar het afval dat bestemd is voor de milieustraat tijdens de sluiting zoveel mogelijk op, tot de heropening van de milieustraat.


· Mocht u alsnog willen storten dan is de milieustraat in Eersel het alternatief.


· Vlak voor de ingang van de milieustraat in Eersel loopt een fietspad. Houdt u hier rekening mee met uw snelheid.

Heropening milieustraat

We realiseren ons dat het sluiten van de milieustraat ongemakken met zich meebrengt. We vragen hiervoor uw begrip. De milieustraat gaat op 31 december weer open. Mochten zich onvoorziene omstandigheden (bijvoorbeeld vorst) voordoen, waardoor we de heropening van de milieustraat moeten uitstellen, dan houden wij u op de hoogte.

Informatie

We houden u regelmatig op de hoogte van de stand van zaken bij de milieustraat. Dit doen we via de gemeentepagina in het Oirschots Weekjournaal en via onze website www.oirschot.nl.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over de verbouwing en sluiting van de milieustraat dan kunt u contact opnemen met Wilco van den Berg van de gemeente Oirschot, telefoon (0499) 583 333.